Cryptovriendelijk reisplatform lanceert speciaal programma voor SHIB-houders

Het bekende cryptovriendelijke reisplatform Travala heeft aangekondigd dat het een nieuw partnerprogramma uitgerold heeft voor houders van Shiba Inu (SHIB).

In een nieuwe aankondiging zei de reisgigant dat SHIB-houders zich nu kunnen aansluiten bij hun partnerprogramma, waarbij leden een percentage van de boekingen van elke persoon die ze uitnodigen verdienen. Het gaf het volgende aan:

“Als Affiliate Partner integreert u onze klantgerichte activa via uw kanalen en verdient u in ruil daarvoor een commissie voor elke boeking die via uw unieke affiliate-link wordt gemaakt…

U ontvangt een extra commissie van 0,5% voor elke nieuwe gebruiker die zich aanmeldt voor een Travala.com-account via uw aangesloten link en een boeking maakt. Gebruikers die een bestaand Travala.com-account hebben en een boeking maken, komen niet in aanmerking voor de extra commissie van 0,5%.”

Investeer nu €5000 gratis via Finst! Start vandaag nog >

Hoewel niet werd genoemd welke specifieke gelieerde cryptocurrency ze kunnen verdienen, staat Travala erom bekend flink te gokken op de cryptomarkt, aangezien het momenteel tientallen digitale valuta’s accepteert, waaronder Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Cardano (ADA), Solana (SOL) en Dogecoin (DOGE).

Het bedrijf accepteert ook betalingen via Binance Pay – het betalingsplatform van ’s werelds grootste cryptocurrency-beurs qua volume, die tevens een van de investeerders is in het platform – evenals het betalingsnetwerk van Crypto.com.

Dit is niet de eerste keer dat Travala besloten heeft om in te spelen op SHIB-houders, want afgelopen november bood het $25 reiscadeaubonnen aan aan iedereen die kon bevestigen dat ze SHIB hebben.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!