Adverteren

Dagelijks Bitcoin-nieuws in een overzicht. Voor iedereen die op de hoogte wil blijven van wat er speelt. Want laten we eerlijk zijn, wanneer je in crypto zit speelt er iedere dag wel iets nieuws. Zowel nationaal als internationaal nieuws vind je hier. Zoek je koers-, prijs- of achtergrondinformatie? Ook dat hebben we voor je op onze Bitcoin-pagina. Hier vind je ook handige guides. Mis ze niet!

Bereik

2.757.000

Pageviews per maand

475.700

Pageviews per maand

3.527.000

Pageviews per maand

Wat je krijgt

Erkenning

CryptoBenelux is momenteel één van de grootste, crypto-gerelateerde, nieuwsplatformen in Nederland. De website zet zich dagelijks in om een no-nonsense benadering te hanteren om de crypto-gemeenschap te informeren over de laatste nieuwtjes in deze ontluikende branche. Als uw bedrijf op onze website weergegeven wordt, zorgt dit dan ook voor erkenning onder onze volgers.

Naamsbekendheid

Zoals gezegd is onze website erg populair onder crypto-fans in Nederland. Tevens hebben wij momenteel één van de grootste crypto-gemeenschappen op Facebook. Met meer dan 17.000 leden in onze Facebook groep, is het dan ook erg interessant voor u om samen met ons te werken om naamsbekendheid te genereren onder onze doelgroep.

Goede cijfers

CryptoBenelux is sinds 2018 actief in de branche en hebben we door de jaren heen een goede naam opgebouwd, zowel onder onze lezers als op Google. Wanneer er naar onze gegevens gekeken wordt op ’s werelds grootste zoekmachine, is duidelijk te zien dat het erg interessant is voor uw bedrijf om met ons samen te werken op het gebied van content.

Adverteren op CryptoBenelux?

Neem contact met ons op over de advertentie-mogelijkheden

Voor dringende vragen, kan je altijd bellen op
06-43106330 (ook bereikbaar op WhatsApp).

Voor zakelijke voorstellen kan je mailen naar marketing@cryptobenelux.com.

Heb je overige vragen? Mail dan naar
info@cryptobenelux.com

Contact opnemen