Bitcoin Koers

Bitcoin koers

Op deze website vind je alles wat je moet weten over de populairste cryptomunt ter wereld: Bitcoin. Hier kun je terecht voor het laatste Bitcoin nieuws over de Bitcoin koers.

Er is een hele hype gecreëerd rondom crypto en met name om Bitcoin. Deze munt is qua naam, markkapitalisatie en waarde veruit de grootste munt die we kennen. Bitcoin heeft zijn dalen gekend maar heeft ook zeker zijn pieken gehad. Vooral in december 2017 kreeg de munt ineens veel media aandacht. Dit had alles te maken met de gigantische stijging in waarde die toen plaatsvond. Tijdens deze maand verbrak Bitcoin voor het eerst de grens van 20.000 dollar, iets wat voorheen ongehoord was.

Het is dan ook onze missie om jullie op de hoogte te houden van het laatste Bitcoin nieuws, de Bitcoin waarde en nog veel meer.

Oprichting van de Bitcoin

Even een kort stukje geschiedenis. Satoshi Nakamoto is de naam die hoort bij de oprichting van Bitcoin in het jaar 2008. Het vreemde aan deze meneer is dat niemand hem ooit in het echt heeft gezien. Er wordt dus veel gespeculeerd over wie Satoshi Nakamoto echt is.

Sommige beweren dat er iemand is die zich schuil houdt onder deze naam of dat het een collectief is. In 2008 werd er een document gepubliceerd met de naam ‘Bitcoin – a peer-to-peer electronic cash system.’ Bitcoin is gebouwd op een basisblok dat The Genesis Block heet. Het doel van Bitcoin is om uiteindelijk een gedecentraliseerd betaalmiddel te worden dat door de hele wereld gebuikt wordt. Sinds de start van de Bitcoin is de bitcoin koers al veel veranderd door de toename in bekendheid.

Nieuwsberichten over de Bitcoin koers

Ben jij benieuwd naar het laatste nieuws over de Bitcoin prijs en alles hierom heen, dan ben je aan het juiste adres. Hier verschijnen op dagelijkse basis verschillende relevante artikelen en blogs die betrekking hebben op de Bitcoin waarde en alles daar omheen. De nieuwsberichten staan vol met feiten en adviezen of quotes van analisten en experts. 

Handelen? Let op de Bitcoin (BTC) koers

Door de aandacht die de BTC koers de laatste jaren heeft gekregen en de waardes die gepaard gaan met de munt is het verhandelen ervan erg populair geworden. Het is een feit dat de Bitcoin prijs erg volatiel is en dat er eigenlijk geen pijl op te trekken is. Dit maakt het voor handelaren aan de ene kant een kansrijke investering, maar aan de andere kant ook vrij risicovol. Door de bewegelijkheid van de koers dien je op je hoede te zijn wanneer je gaat handelen met Bitcoin. Weet dat de Bitcoin koers nooit alleen maar omhoog gaat, integendeel tot wat je ziet op het nieuws en leest in de krant. Ook benieuwd naar de dogecoin? Lees dan hier het nieuwste dogecoin nieuws