Bitcoin koers

Bitcoin koers

Op deze website vind je alles wat je moet weten over de populairste cryptomunt ter wereld: Bitcoin. Hier kun je terecht voor het laatste Bitcoin nieuws over de Bitcoin koers.

De crypto-wereld, vooral rondom Bitcoin, heeft een enorme opwinding teweeggebracht. Bitcoin is de grootste munt in termen van naam, marktkapitalisatie en waarde. Hoewel het pieken en dalen heeft gekend, trok het vooral in december 2017 plotseling veel media-aandacht vanwege een immense waardestijging. Tijdens die maand doorbrak Bitcoin voor het eerst de grens van 20.000 dollar, een prestatie die voorheen ondenkbaar leek.

Het is dan ook onze missie om jullie op de hoogte te houden van het laatste Bitcoin nieuws, de actuele waarde en nog veel meer.

Oprichting van de Bitcoin

Even een kort stukje geschiedenis. Satoshi Nakamoto is de naam die hoort bij de oprichting van Bitcoin in het jaar 2008. Het vreemde aan deze meneer is dat niemand hem ooit in het echt heeft gezien. Er wordt dus veel gespeculeerd over wie Satoshi Nakamoto echt is.

Sommige beweren dat er iemand is die zich schuil houdt onder deze naam of dat het een collectief is. In 2008 werd er een document gepubliceerd met de naam ‘Bitcoin – a peer-to-peer electronic cash system.’ Bitcoin is gebouwd op een basisblok dat The Genesis Block heet. Het doel van deze coin is om uiteindelijk een gedecentraliseerd betaalmiddel te worden dat door de hele wereld gebuikt wordt. Sinds de start van de Bitcoin is de bitcoin koers al veel veranderd door de toename in bekendheid.

Nieuwsberichten over de Bitcoin koers

Ben jij benieuwd naar het laatste nieuws over de Bitcoin prijs en alles hierom heen, dan ben je aan het juiste adres. Hier verschijnen op dagelijkse basis verschillende relevante artikelen en blogs die betrekking hebben op de Bitcoin waarde en alles daar omheen. De nieuwsberichten staan vol met feiten en adviezen of quotes van analisten en experts. 

Handelen? Let op de Bitcoin (BTC) koers

Door de aandacht die de BTC koers de laatste jaren heeft gekregen en de waardes die gepaard gaan met de munt is het verhandelen ervan erg populair geworden. Het is een feit dat de Bitcoin prijs erg volatiel is en dat er eigenlijk geen pijl op te trekken is. Dit maakt het voor handelaren aan de ene kant een kansrijke investering, maar aan de andere kant ook vrij risicovol. Door de bewegelijkheid van de koers dien je op je hoede te zijn wanneer je gaat handelen met Bitcoin. Wees ervan bewust dat nooit alleen maar omhoog gaat, integendeel tot wat je ziet op het nieuws en leest in de krant. Ook benieuwd naar de dogecoin? Lees dan hier het nieuwste dogecoin nieuws