Ripple koers

Ripple koers

Op deze website vind je alles wat je moet weten over het bekende crypto-project in de cryptowereld, genaamd Ripple, en de Ripple koers. Hier kun je terecht voor het laatste Ripple nieuws. Er is de afgelopen jaren een hype ontstaan rondom crypto. Ook de Ripple koers heeft de gevolgen hiervan gemerkt. De Ripple cryptocurrency munt, genaamd XRP, is qua marktkapitalisatie een van de grootste cryptomunten die wij kennen.

Net als andere cryptovaluta heeft XRP pieken en dalen gekend. Januari 2018 was een absoluut hoogtepunt voor XRP. Gedurende deze maand steeg de waarde van de cryptomunt van Ripple naar 3,40 dollar. Iets waar de munt daarna niet meer in de buurt van is gekomen. Hier kun je op elk moment van de dag de Ripple koers, nieuwste updates en nog veel meer vinden.

Handelen met de XRP koers

Je weet ondertussen wel dat Ripple en hun cryptocurrency XRP de afgelopen tijd erg populair is geworden. Dit geldt ook voor het handelen in de munt. Het is bekend dat de XRP koers erg volatiel is. Voor handelaren zijn er dus wel degelijk kansen, maar toch brengt het ook veel risico’s met zich mee. Wil jij ook gaan handelen in de cryptocurrency van Ripple (XRP), zorg dan altijd dat je van tevoren onderzoek hebt gedaan. Onthoud dat de Ripple koers nooit alleen maar omhoog gaan.

Oprichting van Ripple

Veel mensen weten niet dat Ripple één van de oudste crypto-projecten is. Het jaar van de lancering was 2012. Dit gebeurde door drie personen genaamd Jed McCaleb, Arthur Britto en Chris Larsen. Ripple wilde met zijn cryptocurrency XRP zichzelf onderscheiden van andere cryptovaluta. Dit deed het door zich zó te ontwikkelen dat de munt voor financiële instellingen zoals onder andere banken interessant zou worden. Ripple maakt het namelijk mogelijk om wereldwijde transacties binnen enkele ogenblikken te voltooien. Iets wat hiervoor nog niet mogelijk was en positieve invloed op de Ripple koers heeft. Honderden banken wereldwijd maken dankbaar gebruik van de technologie van Ripple.

Nieuwsberichten over de Ripple (XRP) koers

Wanneer jij alles wilt weten over de Ripple koers zit je bij CryptoBenelux goed. Op deze website komen dagelijks artikelen en blogs online over jouw favoriete crypto-onderwerpen. In deze berichten geven analisten en experts advies over de aan- en verkoop van XRP en schetsen zij een toekomstbeeld van de Ripple koers.