Analist onthult zijn top AI-altcoin keuze voor 2024

Een populaire cryptohandelaar heeft onlangs aangegeven dat hij optimistisch is over een bepaalde altcoin in de kunstmatige intelligentie (AI) -sector, ook al geeft de grafiek enkele potentiële waarschuwingssignalen weer.

De pseudonieme cryptocurrency-analist, bekend als Altcoin Sherpa, vertelde zijn 215.900 volgers op X dat Render (RNDR) zijn top AI-altcoin keuze is voor deze marktcyclus. Hij gaf het volgende aan:

“$RNDR: Gevaarlijke plaats om te kopen, aangezien dit een S/R-niveau is, maar ik ga nog steeds een klein beetje meedoen met meer lagere orders. Ik ga dit als een van mijn AI-weddenschappen voor deze cyclus gebruiken, het in een cold wallet gooien en het meeste ervan vasthouden.”

Render streeft ernaar om bijna realtime weergave te bieden door gebruik te maken van zijn netwerk van gedecentraliseerde Graphics Processing Units (GPU’s). De website beschrijft het project als volgt:

“Bovenop een gedecentraliseerd GPU-computernetwerk biedt Render een platform voor kunstenaars en ontwikkelaars om diensten en applicaties te bouwen voor de opkomende digitale economie, waaronder het digitale rechtenbeheer (DRM), kunstmatige intelligentie (AI) en virtuele activa van de volgende generatie. niet-fungibele tokens].”

RNDR, het oorspronkelijke token van het project, wordt op het moment van schrijven verhandeld tegen $10,21. De munt bereikte op 18 mei 2024 een all-time high van $13,15, wat betekent dat het nog met ongeveer 30% moet stijgen om deze te overschrijden, om vervolgens op prijsontdekking te gaan.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!