Dogecoin Koers

Dogecoin koers

Op onze website vind je alle informatie die jij moet weten over Doge coin (DOGE) , een van de bekendste crypto-projecten in de cryptowereld! Op deze pagina kun jij in real-time volgen wat de koers van deze munt is en zo veranderingen op tijd in de gaten hebben. Al het Dogecoin nieuws vind je op onze website.  Ooit is DOGE begonnen als een grap, maar tegenwoordig is het gegroeid tot een van de waardevolste crypto munten. Dit heeft deels te maken met de invloed die Elon Musk op de dogecoin koers heeft. De topman van Tesla heeft namelijk meerdere keren laten blijken dat hij groot voorstander is van DOGE en deze munt van veel promotie voorzien.

Net als andere cryptovaluta heeft DOGE pieken en dalen gekend. Mei 2021 was een absoluut hoogtepunt voor DOGE. Gedurende deze maand steeg de waarde van de cryptomunt van DOGE naar 0,79 dollar. Ter vergelijking, een jaar eerder stond de munt nog niet eens op een halve cent! Deze ontwikkeling was dan ook een ongekend hoge stijging! Tegenwoordig schommelt de waarde van deze munt rond de 10 eurocent.

Handelen met de Dogecoin koers

Je weet ondertussen wel dat DOGE, ook wel bekend als Dogecoin, de afgelopen tijd erg in populariteit is gestegen. Dit geldt ook voor het handelen in de munt. Voor 2021 wou bijna niemand iets weten van deze cryptomunt. Tegenwoordig is dit wel anders geworden en is het aantal mensen die deze munt in hun portfolio hebben flink toegenomen! Net zoals de XRP koers, is ook de Dogecoin koers erg volatiel. In deze volatiliteit liggen voldoende kansen om een mooi rendement te maken, maar het brengt ook het risico met zich mee dat je inleg minder waard wordt. Wil je handelen in cryptocurrency zoals Dogecoin? Zorg dan dat je goed onderzoek doet naar de munt en de technologie! Op die manier kun jij betere keuzes maken en zal de kans op succesvol investeren toenemen!

Oprichting van Dogecoin

Veel mensen weten niet dat Dogecoin één van de oudste crypto-projecten is. De Doge coin bestaat namelijk al. sinds 2013 en is gemaakt door twee software engineers genaamd: Billy Markus en Jackson Palmer. De munt werd eerst als een grap gemaakt om toendertijd cryptocurrency’s belachelijk te maken. Tegenwoordig is de Dogecoin koers echter geen grap meer en behoort de munt tot een van de meest waardevolle cryptomunten verkrijgbaar. Er zijn ook al verschillende bedrijven die Dogecoin als betaalmiddel accepteren en ook banken beginnen interesse te tonen. Kortom, Dogecoin zal ook in de toekomst een grote rol blijven spelen! 

Nieuwsberichten over de Dogecoin (DOGE) koers

Wil je meer weten over de DOGE koers? Dan zit je bij CryptoBenelux goed. Op deze website komen dagelijks artikelen en blogs online over jouw favoriete crypto-onderwerpen, waaronder berichten over de dogecoin koers! Binnen deze berichten geven experts en analisten advies over de munt of worden er bepaalde ontwikkelingen beschreven. Ook geven zij een toekomstbeeld voor onder andere de Dogecoin koers.