IOTA Koers

IOTA Koers

IOTA werd in 2015 opgericht door David Sonstebo, Dominik Schiener, Dr. Serguei Popov en Serge Ivancheglo. IOTA staat voor het Internet of Things Application. Het ‘’Internet of Things’’ is het geheel aan apparaten dat via internetverbindingen in contact staat met andere systemen en apparaten. Het doel van IOTA is om zonder enige moeite data en waardes te kunnen uitwisselen via dit netwerk van apparaten en systemen. Door de innovatieve aanpak van IOTA ontstaan er geen transactiekosten, maakt het bijna niet uit hoe groot een bestand is én de validatie gebeurt vrijwel direct.

De koers van IOTA

Voor het laatste IOTA nieuws ben je bij CryptoBenelux op de juiste website aanbeland. Cryptocurrencies zijn sinds de populariteit- en waardestijging van Bitcoin ook in populariteit en omvang toegenomen. Eén van deze andere munten is MIOTA van het bedrijf IOTA. Zij maken gebruik van een decentrale technologie, waarbij er dus geen gebruik wordt gemaakt van een blockchain, maar van Tangle. Dit is een netwerk waarop waardes en informatie kan worden uitgewisseld tussen systemen, zonder dat er transactiekosten in rekening worden gebracht. Ook onderscheiden ze zich door supersnelle transacties, omdat er weinig rekenkracht voor nodig is en meerdere systemen tegelijk kunnen opereren. Zo hoef je niet per transactie te wachten tot er een klaar is, maar kunnen ze tegelijk verzonden worden.

IOTA handel

Het wordt steeds interessanter om te investeren in cryptocurrencies. Dit komt deels door de rage van Bitcoin, maar ook vanwege de potentie van andere munten. Eén van deze interessante munten is MIOTA. De hoogste waarde die MIOTA ooit heeft behaald was 4 euro en 71 cent. Deze waarde is echter ook weer flink gezakt, maar het laat wel de potentie van de munt zien. Er zijn tevens bijna 3 miljard munten in de omloop, dus een tekort zal niet snel ontstaan. Doe van tevoren wel zelf je eigen onderzoek en bepaal voor jezelf of het interessant is om in deze munt te investeren.

IOTA nieuws

CryptoBenelux houdt je op de hoogte van het laatste cryptonieuws, waaronder IOTA. Elke dag worden er relevante en interessante artikelen geplaatst, waardoor jij op de hoogte blijft van het belangrijkste crypto nieuws. Crypto bedrijven komen aan het woord, de markt en koersen worden besproken en nog veel meer. Zoek je meer informatie over crypto munten en bedrijven? Dan ben je bij CryptoBenelux aan het juiste adres.