Litecoin koers

Litecoin koers

Bekijk de actuele Litecoin koers op ieder moment op de website van CryptoBenelux. Ben je op zoek naar het laatste Litecoin nieuws? Dan ben je hier ook aan het juiste adres. Litecoin is een bekende naam in de wereld van crypto en werkt in principe hetzelfde als Bitcoin. Niet toevallig dus dat deze munt in populariteit gestegen is. Litecoin probeert zich van haar concurrenten te onderheiden door een belangrijke eigenschap: snelheid. Geld overmaken naar de andere kant van de wereld moet binnen enkele seconden kunnen, vindt Litecoin. Net als bij veel andere cryptovaluta is de koers van Litecoin erg volatiel. Je doet er dus verstandig aan deze regelmatig in de gaten te houden.

Handelen in Litecoin

Handelen in crypto gebeurt steeds meer, zo ook in LTC. Uiteraard zijn Bitcoin en Ethereum relatief veel grotere munten, maar dat betekent niet dat het handelen in LTC irrelevant is. Traden met Litecoin is niet anders dan met andere cryptovaluta. In Nederland zijn er verschillende brokers die het mogelijk maken om met LTC te handelen. Voordat je gaat beginnen met traden is het verstandig dat je research doet. Begin nooit zomaar met handelen, zonder dat je weet waar je mee bezig bent.

Over Litecoin

Litecoin heeft sinds haar oprichting in 2011 altijd behoord tot de belangrijkste en meest waardevolle cryptovaluta. In 2013 maakte Litecoin de grootste groei tot nu toe mee. Binnen één dag ging de koers met 100 procent omhoog. Op dat moment bedroeg de koers iets meer dan 40 dollar. De munt is onderdeel van de peer-to-peer cryptovaluta. Verder maakt Litecoin gebruik van open source software. Zoals eerder vermeld heeft Litecoin overeenkomende kenmerken met Bitcoin. Dit is een van de redenen dat de munt veel vertrouwen krijgt.

Litecoin nieuws

Bezoek de website van CryptoBenelux voor het meest recente Litecoin nieuws. Ook voor nieuwsupdates over andere cryptovaluta kun je hier terecht, zoals de Nem koers en Chainlink koers. Blogs en artikelen worden dagelijks op de website gezet.