Neo Koers

NEO koers

CryptoBenelux.com is dé plek waar je alles kunt vinden over NEO en de NEO Koers. Hier blijf je op de hoogte van het laatste NEO nieuws. De belangstelling in Crypto is de laatste jaren alleen maar gegroeid. Ook de NEO koers heeft dat gemerkt. NEO is namelijk een populaire cryptocurrency die er nog niet lang is, maar nu al niet meer weg te denken is. Het wordt regelmatig ook de Ethereum van China genoemd. NEO is nog niet zo groot als bijvoorbeeld Bitcoin. Daarentegen is NEO wel een cryptomunt met veel potentie, mede door de flinke stijging sinds de oprichting van NEO.

Handel in de NEO munt

Het handelen in cryptocurrencies wordt steeds interessanter. Zo ook in NEO munten. NEO wilt ondernemingen de mogelijkheid bieden om start contracts effectief, veilig en legaal te beheren. NEO kent enkele voordelen. Zo zet het zich in voor een slimme economie, kun je het in de meeste talen coderen, concentreert het zich op snelle transacties en is er sprake van goede ondersteuning. Wat je wel moet weten is dat je eerst Bitcoin moet kopen om deze vervolgens in te wisselen voor NEO.

Chinese Ethereum

Oorspronkelijk is NEO begonnen als Antshares. Antshares werd in 2014 opgericht in Shanghai. In 2017 is Antshares veranderd tijdens een rebranding in NEO. De oprichter van NEO is Da Hongfei. NEO komt dus uit China. Het wordt ook wel het Chinese Ethereum genoemd. Dat komt door de overeenkomsten tussen de cryptocurrencies, namelijk het aanbieden van smart contracts. NEO heeft ten opzichte van Ethereum een groot voordeel: NEO ondersteunt namelijk meerdere programmeertalen, wat het voor ontwikkelaars een stuk interessanter maakt.

Het laatste nieuws over de NEO koers

Het laatste nieuws over de NEO koers vind je dus bij CryptoBenelux. Mis niets meer over de NEO koers met onze dagelijkse blog posts, artikelen en nieuwsberichten. Deze blogs, artikelen en nieuwsberichten gaan over onder andere cryptobedrijven, de markt en de verschillende koersen. Alles wat je dus wilt en moet weten over de NEO koers is hier te vinden. Houd CryptoBenelux in de gaten en mis niets!