Ripple Nieuws

Ripple nieuws

Ripple is een cryptocurrency waar elke dag veel nieuws over te vinden is. Ripple staat op dit moment in de top 5 van meest gekochte cryptocurrencies en is daarmee één van de grotere spelers op de markt. Toch weten veel mensen niet wat Ripple nu zo speciaal maakt, vooral als je de waarde van Ripple bekijkt in vergelijking met de echte grote jongens zoals Ethereum en Bitcoin. Met Ripple is namelijk iets bijzonders aan de hand. De gedachte achter cryptocurrency is dat alle transacties decentraal worden opgeslagen, zodat niet één partij gaat over de transacties. Dit principe werkt bij Ripple ook hetzelfde, alleen zijn het de banken die samenwerken met Ripple. Dit maakt het een tegenstrijdige situatie, doordat je aan de ene kant de overtuiging hebt van de transparantie van cryptocurrency, maar vervolgens wel private banken erbij gaat betrekken. Het is zelfs zo dat een gedeelte van de cryptocommunity Ripple geen echte cryptomunt noemen. Op CryptoBenelux plaatsen we dagelijks veel nieuws over de wereld van cryptocurrencies. Voor meer informatie over het laatste Ripple nieuws en andere cryptocurrencies kan je op deze pagina verder lezen.

Wat maakt Ripple nieuws bijzonder

Ripple Inc. Is in 2012 opgericht door het bedrijf XRP, vaak is er ook een verwarring te vinden over de naam van de cryptocurrency en het bedrijf. Het hoofddoel van deze munt is om internationale geldtransacties te versnellen maar ook te verbeteren. Een onderwerp wat we eerder hebben besproken, maar bij Ripple extra bijzonder door het feit dat ze samen werken met banken, overheden en bedrijven. Een ander uitzonderlijk punt is ook nog dat Ripple niet gemined kan worden. Cryptocurrencies kunnen door middel van mining ervoor zorgen dat de transacties doorlopen. Hiervoor ontvangt de miner een beloning in de vorm van de munt die hij mined.

Ripple kopen en verkopen

Ripple kan je op veel verschillende manieren aanschaffen zodat het onder jouw bezit valt. De simpelste maar ook onveiligste manier is om ze in eigen beheer te houden op je harde schijf of online website. De veiligste keuze daarentegen is het plaatsen van de cryptomunten op een Ledger. Dit is een fysiek apparaat waar je al je munten op kan bewaren, maar dit is ook meteen de prijzigste manier. Tot slot is het vrij populair, volgens het laatste Ripple nieuws, om het aan te kopen en op te slaan op de bekende cryptocurrency-beurs Binance. Dit is een broker, net zoals voor aandelen, alleen dan gericht op cryptocurrency. Hou de Ripple nieuws dus goed in de gaten voor als je wil kopen of verkopen.

Het laatste nieuws over Ripple

Het allerlaatste nieuws over de Ripple koers is te vinden bij CryptoBenelux.com. Hier worden dagelijks Ripple berichten geplaatst door middel van blog posts, artikel, nieuwsberichten en tips. Je kan door middel van deze nieuwsberichten een betere inschatting doen voor de investeringen waar je misschien op zit te wachten. Alles wat je dus wilt weten wat met Ripple te maken heeft kun je hier vinden. Houd CryptoBenelux in de gaten!