Crypto-analist die een fortuin maakte met de stijging van Solana in 2023, is nu positief over deze vijf altcoins, met mogelijkheden tot 55 keer winst

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Een crypto-analist die goud scoorde met zijn voorspellingen over de opmerkelijke prestaties van Solana vorig jaar deelt nu inzichten over vijf alternatieve munten. Deze selecties staan in de schijnwerpers met potentiële winsten die de aandacht zouden kunnen trekken, nu de bullish trend van 2024 vaste voet aan de grond lijkt te krijgen. Met een record van succes is de vooruitziende blik van de analist zeer gewild bij degenen die de bloeiende cryptomarkt willen betreden. Deze deskundige uitsplitsing zou wel eens de sleutels kunnen onthullen om aanzienlijke rendementen te behalen.

CYBRO-voorverkoop: Maak kennis met de allereerste verdienmarktplaats op Blast

CYBRO introduceert een uniforme marktplaats voor consistente crypto-inkomsten, waarbij gebruik wordt gemaakt van de innovatie van de Blast blockchain. Het platform wordt gelanceerd in het tweede kwartaal van 2024 en nodigt vroege investeerders uit voor de voorverkoop tegen gunstige toegangsvoorwaarden.

Vanaf nu biedt CYBRO zijn eigen tokens aan tegen aantrekkelijke prijzen, slechts $0,02 per stuk, een verbazingwekkende korting van 66%. Tokenhouders krijgen preferentiële toegang tot marktplaatsdiensten en verschillende bonussen voor een verbeterde verdienervaring.

CYBRO zal de groei van cryptovaluta mogelijk maken door middel van diverse kluisinvesteringen binnen het Blast-ecosysteem en daarbuiten, waarbij strategieën worden aangeboden van conservatief tot hoogrentend. Het geeft prioriteit aan het maximaliseren van het rendement met een gebruiksvriendelijke interface en efficiënte crypto-transacties, met toekomstige verbeteringen, waaronder AIBroker voor door chatbots ondersteunde investeringen en One-Click Investment voor het optimaliseren van de opbrengsten via DeFi- en CeFi-integratie.

CYBRO-tokens maken stakingbeloningen, een exclusieve Airdrop, cashback op de markt, lagere handels- en leenkosten en het interne verzekeringsprogramma mogelijk.

Deze robuuste functionaliteit positioneert CYBRO voor potentiële waardegroei net na de TGE in het derde kwartaal van 2024, wat aanzienlijke voordelen oplevert voor voorverkoopinvesteerders.

>>> CYBRO-voorverkoop is NU live <<<

Optimism (OP) prijsbeweging en voorspelling

Optimism (OP) prijs varieert tussen $2,44 en $3,21. De afgelopen week is de waarde met 8,42% gestegen. Maar de afgelopen maand daalde het met 9,59%. De zesmaandelijkse visie laat echter een sterke winst zien van 77,48%. De munt is nu dichter bij de tweede steun van $1,22 dan de dichtstbijzijnde weerstand van $3,50, met een gemiddelde prijs van $2,73 in de afgelopen 10 dagen en $2,86 over 100 dagen. Indicatoren zoals de RSI en Stochastics suggereren dat OP mogelijk ondergewaardeerd is, wat mogelijk wijst op een prijsherstel. De bewegingen lijken corrigerend en duiden op een waarschijnlijke ommekeer als de steun boven de belangrijkste steunniveaus blijft. De huidige trend zou op korte termijn kunnen leiden tot een test van de weerstand van $3,50.

Aptos (APT) prijsstrijd voor opwaarts momentum

Aptos (APT) ziet prijsschommelingen tussen $8,49 en $9,64. Hoewel een lichte opleving de weerstand van $10,05 op de proef zou kunnen stellen, wordt deze geconfronteerd met neerwaartse druk, wat erop wijst dat er onzekerheid bestaat over een bullish run. In de afgelopen week daalde de APT met ongeveer 1,37%, met een significantere daling van 32,07% in de afgelopen maand. Desondanks is APT de afgelopen zes maanden met 20,94% gestegen. De huidige indicatoren duiden erop dat APT zich in een corrigerende fase bevindt, en wijst op een aarzeling rond de 10- en 100-daagse gemiddelden. Als het er niet in slaagt de weerstandsniveaus te doorbreken, zou het de steun opnieuw kunnen bekijken op $7,74 of zelfs $6,58. De RSI- en Stochastic-cijfers weerspiegelen deze besluiteloosheid, zonder een sterk koop- of verkoopmomentum.

Manta Network prijsvooruitzichten

Manta Network, handelend tussen $1,59 en $1,96, kende de afgelopen maand een opmerkelijke daling, terwijl de afgelopen zes maanden een opvallende groei lieten zien. Ondanks recente dalingen van 3,95% in een week en 38,47% in een maand, duidt de stijging van 3334,38% over zes maanden op een sterk eerder momentum. Momenteel ligt MANTA onder zowel de 10-daagse als de 100-daagse gemiddelde prijs, wat erop wijst dat de prijs zich in een corrigerende fase bevindt. Indicatoren zoals RSI en Stochastic bevinden zich noch in de oversold- noch in de overboughtzone, wat wijst op een potentieel voor aankomende prijsstabilisatie. Nu de weerstand op $2,09 wacht en de steun op $1,37, zou de volgende zet van de munt cruciaal kunnen zijn bij het bepalen van een duidelijkere trendrichting.

Dymension (DYM) ziet een vluchtige trend: Kan deze blijven stijgen?

Dymension (DYM), momenteel schommelend tussen $3,04 en $3,67, heeft de afgelopen week en maand een aanzienlijke daling gekend, met dalingen van respectievelijk -10,09% en -41,77%. Ondanks deze dalingen bedraagt de stijging over zes maanden een indrukwekkende 1455,5%. De huidige weerstands- en ondersteuningsniveaus liggen op $3,97 en $2,71, met verdere grenzen op $4,60 en $2,08. Hoewel de recente bewegingen in de DYM-prijs een corrigerende trend suggereren – gezien de negatieve waarden bij veranderingen op de kortere termijn – duidt de uitgebreide stijging van het halfjaar op een onderliggend impulsief gedrag dat tot toekomstige prijsstijgingen zou kunnen leiden.

Conclusie

De analist die enorm heeft geprofiteerd van de opkomst van Solana richt de aandacht op andere altcoins. De focus ligt nu op OP, APT, MANTA en DYM – elk met vooruitzichten, maar minder potentieel voor onmiddellijk rendement. In plaats daarvan ligt de nadruk vooral op CYBRO, een unieke marktplaats die gebruik maakt van de opbrengstmogelijkheden van de Blast-blockchain. De voorverkoop van CYBRO, vóór de lancering in het tweede kwartaal in 2024, biedt een kans voor vroege investeringen. Deze mogelijkheid stelt investeerders in staat om onder voordelige voorwaarden met het platform in zee te gaan, wat mogelijk de weg vrijmaakt voor aanzienlijke toekomstige winsten te midden van deze bull run.

Site: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!