Ethereum koers

Wat is Ethereum?

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Ethereum is een platform dat gebaseerd is op blockchain technologie. De munt die gebruikt wordt op het platform is Ether. Ether is nodig om transacties voor smart contracts te voltooien op het Ethereum netwerk. Deze smart contracts kunnen worden geprogrammeerd met behulp van de programmeertaal Solidity. Daarnaast kan er met Solidity ook dApps gebouwd worden. Ethereum is als het ware een gedistribueerde manier om rekenkracht en programmeerkracht, met behulp van blockchain technologie, voor iedereen beschikbaar te maken. Het werkt als een supercomputer voor het programmeren van applicaties en organisaties op basis van smart contracts.

Ben je benieuwd naar andere cryptocurrency begrippen? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN