Ethereum Nieuws

Wat is Ethereum?

Ethereum is een platform dat gebaseerd is op blockchain technologie. De munt die gebruikt wordt op het platform is Ether. Ether is nodig om transacties voor smart contracts te voltooien op het Ethereum netwerk. Deze smart contracts kunnen worden geprogrammeerd met behulp van de programmeertaal Solidity. Daarnaast kan er met Solidity ook dApps gebouwd worden. Ethereum is als het ware een gedistribueerde manier om rekenkracht en programmeerkracht, met behulp van blockchain technologie, voor iedereen beschikbaar te maken. Het werkt als een supercomputer voor het programmeren van applicaties en organisaties op basis van smart contracts.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Advertentie

NET BINNEN

Advertentie