NEM koers

NEM koers

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurt rondom crypto en dan de NEM koers in het bijzonder? Bij CryptoBenelux.com kun je terecht voor alles wat betreft de XEM en de NEM koers! Bitcoin is tegenwoordig een ware hype. Handelen in crypto is dus niet meer weg te denken. Maar ook naast Bitcoin zijn er andere cryptocurrencies in het leven geroepen. Zo ook de XEM munt van NEM. NEM staat voor New Economy Movement en is een uniek en zelfstandige blockchain. NEM is tegenwoordig één van de meest populaire crypto valuta’s van dit moment. De valuta draait bovendien op een eigen netwerk, in tegenstelling tot veel andere valuta’s. NEM heeft een sterke groei gemaakt en het is zeker interessant om de verwachtingen van NEM in de gaten te houden. Lees bij CryptoBenelux het laatste NEM nieuws.

Handelen in XEM

Het investeren in een cryptocurreny wordt steeds vanzelfsprekender. XEM munten zijn hier een goed voorbeeld van. Deze munten zijn de munten die horen bij het NEM platform. NEM is het netwerk en de blockchain van de cryptocurrency. XEM is de cryptomunt zelf. Deze munt kan worden verhandeld en gebruikt worden voor betalingen. Om XEM te bemachtigen moet je eerst Bitcoin kopen. Deze kun je vervolgens dan inwisselen voor XEM munten. De XEM munt heeft zo een aantal voordelen. Zo is er veel minder stroom nodig om XEM te minen. Dit maakt XEM uniek. Daarnaast is het ook extra goed beveiligd tegen hackers. Naast de grote groei die NEM maakt spelen deze voordelen natuurlijk ook mee aan de populariteit van deze cryptocurrency.

De oprichting van NEM

NEM is ontwikkeld als variant op de NXT. Uiteindelijk is er bij NEM toch gekozen voor een uniek concept. Bij dit concept hoort dat er wordt bijgehouden wie de eigenaar is en welke transacties er plaatsvinden. Het is dus minder anoniem. Daarnaast maakt NEM gebruik van harvesting. Hierdoor kunnen onder andere transacties sneller plaatsvinden.

Nieuwsberichten over NEM

Op de hoogte blijven van de NEM koers en de XEM munt kan dus via CryptoBenelux. Lees onze blogs, artikelen en nieuwsberichten om zo altijd op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen rondom cryptocurrencies. De status van de markt, de koerswijzigingen en aankondigingen zijn hier allemaal te vinden. Blijf up-to-date en mis niets!