Tezos Koers

Tezos koers

Hier op CryptoBenelux bekijk je op elk gewenst moment de Tezos koers. Ook voor nieuws en updates omtrent Tezos en andere cryptovaluta zit je hier goed. Tezos kan zich nog niet meten met de grote jongens als Bitcoin, dat is ook te zien aan de koers. Toch wordt er van de Tezos koers verwacht dat deze de komende jaren gaat stijgen. De koers van Tezos heeft de eigenschap dat ze erg volatiel is. Dat betekent dat deze constant aan het schommelen is. Dit is volkomen natuurlijk en komt eigenlijk voor bij elke munt. Wil je altijd op de hoogte zijn van de Tezos koers? Dan is het slim deze met enige regelmaat te checken.

Tezos verhandelen

Sinds de opkomst van crypto is het handelen erin ook erg populair. Dat geldt ook voor de handel in XTZ. Traden in crypto is voor bijna elke munt hetzelfde. In Nederland zijn er verschillende brokers waarbij je crypto kunt in- en verkopen. Hoewel Tezos nog niet op het niveau van Bitcoin of Litecoin zit, wil dit niet zeggen dat handelen in XTC niet waardevol kan zijn. Ben er wel bewust van dat handelen in crypto serieus is, stap er dus niet zonder kennis in.

Over Tezos

Tezos werd in 2014 opgericht door 2 leden van de familie Breitman, Kathleen en Arthur. Het speciale aan Tezos is dat het als doel heeft de allereerste zelfsturende decentrale munt te worden. Dit is een groot verschil met andere cryptovaluta. Het merendeel van de cryptovaluta is namelijk afhankelijk van een centrale partij. Ook maakt Tezos gebruik van on-chain governance. Met andere woorden: de Tezos code kan eenvoudig gewijzigd worden zonder dat hier een hardfork aan te pas komt.

Nieuws over Tezos

Op de website van CryptoBenelux kun je terecht voor het laatste nieuws omtrent Tezos en andere cryptomunten. Behalve de blogs en artikelen die dagelijks online komen kunnen bezoekers ook relevante video’s bekijken.