Chainlink koers

Chainlink koers

Je kunt de actuele Chainlink koers op elk gewenst moment bekijken op de website van CryptoBenelux. Ook het laatste nieuws omtrent Chainlink vind je hier. Chainlink (LINK) is één van de vele cryptovaluta. Crypto kende de afgelopen jaren een grote doorbraak en dit beïnvloedt ook de Chainlink koers. Chainlink is populair geworden omdat het wordt gezien als een blockchain-middleware die erg veilig is. Chainlink is een gedecentraliseerd platform dat smart contracts op de blockchain wil verbinden met applicaties uit de echte wereld. Het doel is om een veilige en betrouwbare toegang te bieden tot datafeeds, web API’s, IoT-apparaten, betalingssystemen, etc. Uiteraard is Chainlink nog lang niet zo groot als bijvoorbeeld Bitcoin of Ethereum, maar het is zeker de moeite waard om in de gaten te houden.

Handelen in ChainLink

Er wordt veel gehandeld in LINK en andere cryptocurrencies. Op dit moment is het als bedrijf zijnde nog niet handig om met het buitenland te gaan handelen. Reden hiervoor zijn de hoge kosten. Maak jij gebruik van LINK-tokens, dan heb je niet met een wisselkoers te maken. Het uiteindelijke doel van LINK-tokens is het ophalen van kapitaal. Uiteraard kan de koers van LINK-tokens stijgen mocht het Chainlink-platform meer gebruikt gaan worden.

Over Chainlink

Chainlink bestaat eigenlijk al sinds 2008, toen de munt voorkwam op de website van smartcontract. De officiële oprichting was echter pas in 2017. Waarschijnlijk ken je het bekende verhaal van ene Satoshi Nakatomo, de oprichter van Bitcoin. Althans, zo luidde de geruchten. Er wordt van Satoshi gedacht dat hij ook de oprichter is van Chainlink. Veel experts hebben vertrouwen in Chainlink en zijn ervan overtuigd dat er veel potentie zit in de munt.

Chainlink nieuws

CryptoBenelux is dé bron voor het laatste Chainlink nieuws. Er komen dagelijks blogs en artikelen online die jou op de hoogte brengen van alles wat er gebeurt in de cryptowereld, denk zoal aan Defi nieuws en Kraken nieuws. Ook de Chainlink koers komt hier vaak in voor. Op de website vind je ook een agenda met daarin de data van verschillende crypto-evenementen in Nederland. CryptoBenelux houdt je altijd op de hoogte!