Tron Koers

Tron koers

Op de hoogte blijven van het allerlaatste crypto nieuws? Voor het laatste Tron nieuws zit je bij CryptoBenelux aan het juiste adres. Een aantal jaar geleden is het hele crypto circus begonnen met de hype rondom bitcoin. Sindsdien zijn er veel andere digitale munten uitgebracht op de markt. Eén van deze munten is TRX van Tron. Tron is een blockchain waar men gedecentraliseerde applicaties op kan ontwikkelen en eigen media content op kan delen. De TRX munt is dus bedoeld om op het eigen TRON netwerk te gebruiken. Het is echter ook gewoon mogelijk om deze cryptomunt te verhandelen. Het doel van Tron is dus om content creators meer te belonen voor hun inspanningen, zodat ze meer kunnen verdienen. Met Tron wordt de tussenpersoon, oftewel de grote platformen, overgeslagen.

De handel in Tron

Steeds meer mensen willen investeren in cryptocurrency. Niet gek ook als je ziet hoe snel de crypto markt in korte tijd in waarde is gestegen. Eén van de top 20 munten qua marktkapitalisatie is TRX van Tron. Tron heeft al een roerige geschiedenis meegemaakt. Opgericht in 2017 begon de munt met een waarde van 0,0009 eurocent per munt. Een jaar later schoot de prijs echter omhoog tot 0,25 eurocent, een koersstijging van maar liefst 13.233%. Sinds de coronacrisis is Tron echter weer gedaald, maar inmiddels stabiel op 2 en 3 cent per munt. Vanwege het groeiend aantal content creators en mensen die deze content bekijken, heeft Tron een hoge potentie om in de toekomst nog flink te groeien.

Het begin van Tron

In 2017 werd Tron ontwikkeld door Justin Sun. Oorspronkelijk waren de TRX munten gebaseerd op een ERC-20 munt, die ondersteund werd door Ethereum. Sinds 2018 is TRX echter een onafhankelijke munt geworden. In 2018 werd ook BitTorrent overgenomen door Tron. Een belangrijke stap aangezien BitTorrent het grootste online platform is om bestanden op uit te wisselen. Door deze overname is het voor Tron iets gemakkelijker geworden om mee te kunnen doen met de grote content platformen. De hoogste waarde tot nu toe was 25 eurocent. Momenteel staat de munt op 2 cent.

Het allerlaatste Tron nieuws

CryptoBenelux helpt jou op de hoogte te blijven van al het laatste crypto nieuws, zo ook over Tron. Er worden elke dag nieuwe nieuwsartikelen geplaatst, zodat je altijd up-to-date blijft. Deze nieuwsartikelen bevatten de status van de markt, koerswijzigingen, interviews en aankondigingen van crypto bedrijven.