Cardano koers

Cardano koers

Op de hoogte blijven van het allerlaatste nieuws over Cardano? Op CryptoBenelux vind je de meest recente artikelen over al jouw favoriete cryptocurrencies. Het is belangrijk dat je goed onderzoek doet voordat je gaat investeren in deze digitale munten, bijvoorbeeld over wat de Cardano koers is. Cardano probeert zich te onderscheiden door een van de meest wetenschappelijk ontworpen munten te creëren. Ook beschikt Cardano over meerdere lagen. Bij Bitcoin wordt er opgeslagen waar de munt vandaan komt en waar deze naartoe gaat. Bij Ethereum wordt er aan deze transactie metadata aan toegevoegd. Met metadata kun je extra informatie bij de transactie toevoegen. Dit gaat echter ten koste van de privacy. Cardano onderscheidt zich hierin door deze twee lagen gescheiden te houden. Dit maakt het mogelijk om onderhoud uit te voeren op één van die lagen, terwijl de andere laag gewoon open kan blijven.

Handelen in Cardano

Het handelen in crypto valuta wordt steeds populairder. Zo ook in de digitale munt van Cardano, genaamd ADA. Het is bij Cardano niet mogelijk om ADA munten te minen, zoals dat wel kan bij andere cryptomunten. Daardoor is Cardano een stuk energievriendelijker en zeer aantrekkelijk om in te investeren. Een andere reden om te investeren in Cardano is dat het de eerste valuta en blockchain is die ondersteund wordt door een wetenschappelijke benadering. Dit kan een groot potentieel hebben voor de langere termijn. Hou dus goed de Cardano koers in de gaten, zo kun je zien of je moet kopen of verkopen.

De geschiedenis van Cardano

Cardano werd opgericht door Charles Hoskinson, een van de medeoprichters van Ethereum. In 2015 besloot Hoskinson dat Ethereum nog beter kon. Hij richtte toen samen met Jeremy Wood het IOHK (Input Output Hong Kong) op. IOHK is een onderzoeks- en ontwikkelingsbedrijf dat zich richt op het gebruik van peer-to-peer innovaties van blockchain, om een zo toegankelijk mogelijk financiële dienst te bouwen.

Het laatste Cardano nieuws

Op CryptoBenelux blijf je altijd op de hoogte van het laatste Cardano nieuws, of de Cardano koers maar ook van alle andere cryptocurrencies zoals bijvoorbeeld de Ioata koers. Elke dag verschijnen er hier meerdere artikelen die het laatste cryptonieuws bevatten. Deze artikelen laten ook kenners aan het woord, beschrijven de huidige markt en voorspellen de toekomst van bepaalde munten. Mocht je meer willen weten over cryptocurrency, dan kun je op CryptoBenelux een agenda bekijken met alle crypto gerelateerde evenementen die in de Benelux worden gehouden.