Travala Crypto.com

Travala en Crypto.com gaan samenwerken!

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Vandaag hebben Crypto.com, het betalings- en cryptocurrency-platform, en Travala.com, het cryptovriendelijke hotelboekingsplatform, een strategisch partnership aangekondigd, inclusief de integratie van de betaalservice van Crypto.com op het platform van Travala.com. Travala.com accepteert nu CRO, de Crypto.com Coin, samen met BTC, LTC, ETH en XRP via Crypto.com Pay.

Meer dan 1 miljoen gebruikers

Meer dan 1 miljoen gebruikers van de Crypto.com-app kunnen nu betalen voor boekingen bij meer dan 2 miljoen hotels en accommodaties in 230 landen wereldwijd op Travala.com, met behulp van de Crypto.com Pay-functie in de app. Vanaf nu tot 30 juni 2020 krijgen reizigers tot 10% terug in Pay Rewards voor boekingen, betaald in CRO.

Kris Marszalek, mede-oprichter en CEO van Crypto.com, zei:

“Bij Crypto.com bouwen we continu aan een ecosysteem om massale acceptatie van cryptocurrency te bevorderen. Travala.com is een bekend merk in de cryptocommunity en we zijn verheugd hen te mogen verwelkomen aan boord van ons groeiende handelsnetwerk voor Crypto.com Pay Checkout.”

Steve Hipwell, mede-oprichter en COO van Travala.com, zei:

“We zijn verheugd om samen te werken met Crypto.com om de acceptatie van cryptocurrency verder te stimuleren voor de massa en het betalen met cryptocurrency een norm te maken, en uit te kijken naar de Crypto.com-gebruikers die lid worden van onze crypto-reisbeweging en ondersteuning van crypto-acceptatie door boekingen te doen.”

Travala.com biedt Crypto.com Pay-gebruikers tot 40% korting op meer dan 2.000.000 hotels en accommodaties op Travala.com. Travala.com accepteert momenteel meer dan 25 andere cryptocurrencies als betaling, evenals creditcards / betaalkaarten en PayPal.

Naast beste prijsgarantie, kunnen Travala.com Smart-leden genieten van extra kortingen en loyaliteitsbeloningen.

Over Travala.com

Travala.com is opgericht in 2017 en is de toonaangevende cryptovaluta-vriendelijke hotel- en accommodatieboekingsservice met meer dan 2.000.000 accommodaties in 230 landen. Ze accepteren meer dan 25 toonaangevende cryptocurrencies, naast traditionele betaalmethoden. De waardepropositie van Travala.com wordt versterkt door AVA. Als de native cryptocurrency van het platform kan AVA worden gebruikt voor betalingen, het ontvangen en verzilveren van loyaliteitsbeloningen, kortingen en inzetten, naast verschillende andere use cases.

Over Crypto.com

Crypto.com is opgericht in 2016 vanuit een simpel geloof: het is een fundamenteel mensenrecht voor iedereen om hun geld, gegevens en identiteit te beheren. Met meer dan 1 miljoen gebruikers op zijn platform, biedt Crypto.com een ​​krachtig alternatief voor traditionele financiële diensten. Crypto.com is gebouwd op een solide basis van beveiliging, privacy en compliance en is het eerste cryptocurrency-bedrijf ter wereld met CCSS Level 3, ISO27001: 2013 en PCI: DSS 3.2.1, Level 1-compliance.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN