Stellar Koers

Stellar koers

Op deze website vind je alles wat je moet weten over het bekende crypto-project in de cryptowereld genaamd Stellar, en de bijbehorende Stellar koers. Hier kun je terecht voor al het laatste Stellar nieuws. De afgelopen jaren is de hype rondom crypto munten volledig uitgebroken en ook heeft dit gevolgen voor de Stellar koers. Stellar, ook wel bekend als XLM, behoort inmiddels tot de top 50 waardevolste cryptomunten.

We weten dat cryptomunten erg volatiel zijn en ook Stellar (XLM) heeft verschillende pieken en dalen gekend. Begin januari 2018 was het absolute hoogtepunt voor XLM. Op dit moment had munt namelijk een waarde van 0,60 euro. Dit was echter niet voor lange tijd, want binnen twee maanden was de waarde van de munt alweer gehalveerd. In mei 2021 schoot de koers nogmaals richting de 60 eurocent, maar op dit moment schommelt de koers van Stellar (XLM) tussen de 10 euro cent. Op deze pagina vind jij elke dag de actuele Stellar koers, nieuwste updates rondom Stellar en nog veel meer.

Handelen met de Stellar koers

Stellar is net zoals Ripple en Dogecoin makkelijk te verhandelen via BITVAVO. De cryptocurrency is de afgelopen tijd erg populair geweest en dat geldt ook voor het handelen in de XLM munt. Net zoals alle andere crypto, is ook het handelen in XLM risicovol. De XLM koers is volatiel, waardoor deze snel en hard in waarde kan dalen of stijgen. Voor handelaren in Stellar zijn er dus veel kansen, maar ook veel risico’s. Ben jij van plan om te gaan handelen in Stellar (XLM) of een andere cryptocurrency? Zorg er dan voor dat je goed op de hoogte bent van de historie en prognose van de munt en doe daarbij ook jouw eigen onderzoek. 

Oprichting van Stellar

Stellar is opgericht door Joyce Kim en Jed McCaleb. McCaleb is een medeoprichter van Ripple en behoort, mede door de oprichting van deze twee cryptocurrencies, tot de rijkste mensen ter wereld.  Net zoals Ripple is ook Stellar een techniek waarmee sneller en veiliger geld kan worden overgemaakt en ontvangen. Stellar wordt al gebruikt door veel verschillende non-profit organisaties wereldwijd en sinds januari 2021 ook door Oekraïne tijdens de oorlogstijd. Tegenwoordig is McCaleb de CTO van Stellar en houdt hij zich vooral bezig met de technologie achter het systeem.

Nieuwsberichten over Stellar (XLM) koers

Een paar jaar geleden zijn wij Cryptobenelux gestart als een hobbyproject. Het was ons doel om mensen te informeren over al het nieuws en de ontwikkelingen die zich binnen crypto afspelen. Jaren verder, zijn wij een van de grootste platformen geworden voor crypto en cryptotechnologie nieuws. Waaronder nieuws over de koers van Stellar, XRP en Dogecoin. Wij blijven ons dan ook inzetten om deze berichten en nieuws te blijven verspreiden. Zo helpen wij jou aan meer informatie omtrent deze technologieën en zal jij sneller en beter leren over cryptocurrencies en alles eromheen.