Breitling digitale paspoorten

Breitling accepteert cryptocurrencies als betaalmiddel

Naarmate cryptocurrencies over de hele wereld wijdverspreid worden, is een van ‘s werelds meest prominente luxe horlogemakers, Breitling, op de kar gesprongen en begonnen met het accepteren van cryptocurrencies als betaalmiddel.

Om dit te realiseren is Breitling een samenwerking aangegaan met BitPay, een van ‘s werelds grootste aanbieders van cryptocurrency-betalingsdiensten. Hierdoor zullen klanten in staat zijn om hun polshorloges en bandjes te kopen met behulp van crypto, kondigde de betalingsprovider vandaag aan.

Volgens de website van de luxe horlogemaker ondersteunt BitPay betalingen in Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), DogeCoin (DOGE), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Wrapped Bitcoin (WBTC) en vijf stablecoins: Binance USD (BUSD), Dai (DAI), Gemini Dollar (GUSD), USDP en USD Coin (USDC).

Met andere woorden, klanten kunnen deze cryptocurrencies gebruiken om elk van de horloges op de Breitling-website te kopen, waar de prijzen variëren van €3.200 voor het Endurance Pro-horloge en €49.000 voor de hoogwaardige Premier B21 Chronograph Tourbillion 42 Bentley.

Luxe horlogemakers adopteren cryptocurrencies

Het is vermeldenswaard dat Breitling niet de eerste luxe horlogemaker is die crypto-aankopen toestaat. Eerder in mei plaatsten wij al een bericht over Tag Heuer, die de uitrol van cryptobetalingen voor alle online aankopen op zijn website in de Verenigde Staten aankondigde. Tevens kondigde het bedrijf in juni ook een nieuwe functie voor zijn Connected Calibre E4 smartwatch, die hem verandert in een non-fungible token (NFT) viewer.

Ten slotte heeft een andere luxe Zwitserse horlogemaker, Hublot, dit voorbeeld gevolgd en kondigde op 21 juni de lancering aan van 200 luxe horloges in beperkte oplage die klanten online kunnen kopen met geselecteerde cryptocurrencies, ook via BitPay.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN