Cardano investeren

Fantom (FTM) bereikt nieuwe all-time high

Het bekende layer-1-netwerk Fantom (FTM) heeft zijn rally van meerdere weken voortgezet en kwam dinsdagochtend uit op een nieuwe all-time high van $2,48. De aanloop naar nieuwe hoogtepunten is mogelijk aangewakkerd door de lancering van een nieuwe cross-chain bridge van SpiritSwap.

SpiritSwap is een toonaangevende gedecentraliseerde beurs op Fantom en heeft een multi-chain bridge gelanceerd, waarmee gebruikers activa kunnen verzenden tussen Binance Smart Chain (BSC), Ethereum (ETH), Polygon (MATIC) en Fantom (FTM). De SPIRIT-token van SpiritSwap is vandaag ook gestegen door het nieuws.

Hoewel de lijst met beschikbare activa varieert afhankelijk van de netwerkkoppeling, ondersteunt de bridge belangrijke stablecoins zoals DAI, USDT en USDC, evenals ETH, MATIC, BNB en nog veel meer. De multi-chain bridge van SpiritSwap maakt het gemakkelijker om activa naar Fantom te verplaatsen, waardoor gebruikers worden aangemoedigd om te profiteren van nieuwe mogelijkheden voor yield farming op het netwerk.

In de afgelopen maand hebben verschillende langverwachte lanceringen op Fantom de stormachtige rally aangewakkerd. Zo is de prijs van FTM in de afgelopen 30 dagen met meer dan 82% gestegen, waarbij de uitbreiding van DeFi op het netwerk een belangrijke rol speelt. Aan het begin van de maand werd het leen- en leenprotocol Geist Finance gelanceerd op Fantom, waardoor de prijs met 36% steeg. Daarna kondigde Yearn.Finance aan dat het zou uitbreiden naar het Fantom-netwerk, waardoor de prijs wederom een boost kreeg.

Fantom is een van de vele layer-1-tokens die dit jaar een enorme groei hebben doorgemaakt. Zo kwamen Solana (SOL), Avalanche (AVAX), Terra (LUNA) en Cosmos (ATOM) allemaal tot een rally tijdens de zomer te midden van groeiend geloof in een toekomst met meerdere ketens. Nu Bitcoin echter weer de markt domineert, bloeden deze verschillende altcoins weer. Fantom is echter tegen deze trend ingegaan en is hoger uitgekomen en heeft nieuwe all-time highs neergezet.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN