IvanOnTech YouTube

IEO Review met AngelsInvestorGroup – Bitsdaq ~ Het verlengstuk van Bittrex $BQQQ

Vandaag reviewen wij een aanstaande IEO, Bitsdaq, een exchange die zich vanaf moment 1 wil meten met de wereldwijde top en tevens beschikt over zijn eigen IEO & ICO Launchpad. Wij laten zien hoe wij voor ons zelf een “eigen onderzoek” vooraf deden en delen deze informatie met jullie.

*** Disclaimer ***

Wij raden of moedigen niemand aan deel te nemen aan een IEO of ICO, naast dat de normale crypto currencie markten al risicovol en volatiel zijn, is dit bij IEO’s en ICO’s nog veel volatieler. Wij raden ieder aan die zelf overweegt zich meer te verdiepen in IEO & ICO projecten hiervoor kenners en specialisten raad te plegen.

Wij publiceren nieuwsartikelen, reviews en video’s over bepaalde projecten en diensten om informatie te delen met geïnteresseerden. Wij geven geen financieel advies en zijn op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventueel verlies aan de hand van trades.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN