ArbitrageScanner Review: Beste crypto-arbitragebot. Hoe kun je geld verdienen met cryptocurrency-arbitrage?

In de steeds veranderende markten van vandaag is het geen geheim dat prijsverschillen snel kunnen ontstaan, waardoor handelaren unieke winstkansen krijgen. Het is echter een lastige en tijdrovende taak om meerdere uitwisselingen nauwlettend in de gaten te houden om deze discrepanties handmatig te identificeren. Om de situatie voor handelaren gemakkelijk te maken, heeft de crypto-ruimte daarom de de opkomst gezien van projecten zoals ArbitrageScanner.io, een revolutionaire oplossing die is ontworpen om handelaren tijd te besparen en verborgen potentieel te ontsluiten.

De evolutie van arbitragescanners op de financiële markt is gericht op het in realtime vergelijken van prijzen en andere relevante gegevens op meerdere platforms. Het kan verschillende financiële instrumenten analyseren, zoals aandelen, cryptocurrencies, grondstoffen of vreemde valuta. Ze stellen handelaren in staat de kracht van automatisering te benutten en gebruik te maken van de lucratieve wereld van arbitragehandel. Niettemin wil ArbitrageScanner zijn gebruikers graag eersteklas diensten bieden met zijn revolutionaire bot. Terwijl we ons verdiepen in deze uitgebreide review van de ArbitrageScanner, zullen we de functionaliteit, kenmerken en het potentieel ervan verkennen voor handelaren die willen profiteren van marktinefficiënties.

Wat is ArbitrageScanner?

ArbitrageScanner.io is een unieke crypto-arbitragebot die is ontworpen om prijsverschillen tussen beurzen en blockchains te volgen zonder toegang tot het geld van gebruikers te vereisen. Een handmatige bot die werkt zonder je API’s op te vragen, waardoor het werken met de bot volkomen veilig is. Met de mogelijkheid om tokens toe te voegen en te verwijderen voor tracking, gepersonaliseerde meldingen in te stellen en verbinding te maken met verschillende uitwisselingen, waaronder DEX en CEX, biedt ArbitrageScanner gebruikers exclusieve arbitragemogelijkheden op maat. De enige bot ter wereld die het verschil tussen DEX-beurzen bijhoudt, waarbij spreads van 30-40% op grote munten voorkomen omdat niemand ze bijhoudt.

Wat de Arbitrage Scanner vooral onderscheidt, is het vermogen om niet alleen de conventionele prijsvariaties tussen beurzen te volgen en te analyseren, maar ook de steeds significantere verschillen tussen verschillende blockchains. De explosieve groei van platforms als Arbitrum en het Optimism Network heeft bijvoorbeeld een goudmijn aan mogelijkheden opgeleverd, vaak onopgemerkt door andere websites of bots. Ondertussen verkrijgt u, door gebruik te maken van de ArbitrageScanner, een concurrentievoordeel, waardoor u toegang krijgt tot een domein waar serieuze winsten te wachten staan.

ArbitrageScanner heeft een ander product voor zijn gebruikers gemaakt, de Screener, dat een geweldige optie zal zijn voor beginners met een klein kapitaal. De screener zoekt voor u naar bundels en stuurt u waarschuwingen over op welke beurzen u munten kunt kopen en verkopen en hoeveel inkomsten u kunt verdienen met het prijsverschil.

ArbitrageScanner Bot-meldingen

U kunt tot 200 transacties per dag uitvoeren op verschillende munten en uw kapitaal elke dag met x1,5 verhogen. Wij zijn van mening dat dit een geweldige functie is voor zowel beginners als ervaren handelaren. In dit artikel zullen we in detail bespreken hoe u aan de slag kunt gaan met de screener, en enkele echte voorbeelden van Arbitrage Scanner-gebruikers laten zien.

Belangrijkste kenmerken van ArbitrageScanner

Zoals eerder vermeld biedt Arbitrage Scanner een uitgebreide oplossing voor het volgen van prijsverschillen tussen crypto-exchanges, met de nadruk op het bieden van een gebruiksvriendelijke ervaring, flexibiliteit in maatwerk en ondersteuning voor verschillende munten, beurzen en blockchains. Het beschikt over een unieke crypto-arbitragebot waarmee het zich onderscheidt van andere scanners in de branche. Enkele van de belangrijkste kenmerken van Arbitrage Scanner zijn:

 • 24/7 meldingen
  Gebruikers ontvangen realtime meldingen over prijsverschillen tussen crypto-exchanges, inclusief gedecentraliseerde exchanges (DEX).
 • Handige webversie van de screener
  Er is ook een handige webversie die in 30 seconden kan worden opgezet en die u kant-en-klare bundels stuurt, waar u deze kunt kopen en waar u deze kunt verkopen, maar wees voorzichtig, er zijn hier veel functies, zoals de levensduur van de bundel, de openheid van de terugtrekking en de wedstrijd.
 • Ondersteuning voor meerdere munten en exchanges
  De scanner ondersteunt meer dan 300.000 munten, 40 blockchains en 75 grote beurzen, waaronder zowel gecentraliseerde beurzen (CEX) als DEX (inclusief lokale beurzen in Turkije, Brazilië, Korea en andere landen).
 • Handmatige cloudgebaseerde bot
  Arbitrage Scanner is een handmatige bot die in de cloud werkt en de veiligheid van het geld van gebruikers garandeert. Het maakt geen verbinding met de wisselsaldi van gebruikers via API en vereist geen toegang tot hun portemonnee. In tegenstelling tot geautomatiseerde bots is het werken met ArbitrageScanner volkomen veilig, zoals we zelf hebben gezien.

 • Screener
  Er is een screener beschikbaar die bundels zoekt tussen beurzen en notificaties stuurt over het verschil. Je kunt tot 80% per dag verdienen zonder tokens te kopen.
 • ArbitrageScannerbericht
  Als u het PRO-abonnement aanschaft, ontvangt u de ArbitrageScanner Message-tool, waarmee u het nieuws eerder op de hoogte brengt dan de officiële bronnen. De dienst analyseert nieuws op alle Telegram- en Twitter-kanalen waarop u bent geabonneerd en stuurt u sneller voorkennis dan deze in het nieuws verschijnt. Dankzij deze tool kunt u een munt kopen of verkopen vóór de andere handelaars, of long of short gaan. Coole nieuwe tool die wij aanbevelen.
 • Privégemeenschap en gratis training
  Na aankoop van de bot ontvangt u gratis training over cryptocurrency-arbitrage en gedetailleerde instructies over het gebruik van de scanner. Daarnaast gaat het projectteam het werk van de bot analyseren aan de hand van concrete voorbeelden. Ook krijg je toegang tot een besloten community met andere ArbitrageScanner-gebruikers, waar iedereen zijn arbitrage-ervaringen deelt en cases waar hij of zij geld mee heeft kunnen verdienen.
 • Betalend verwijzingsprogramma
  Het projectteam geeft zijn gebruikers de mogelijkheid om geld te verdienen en biedt uitstekende voorwaarden voor hun verwijzingen, waarbij u 50% van de omzet kunt halen. Bovendien kun je een botfranchise kopen voor $ 19999. Dit is een geweldige optie voor mensen die hun bedrijf willen opbouwen. Meer informatie kunt u vinden op de website.

ArbitrageScanner Whitelabel

Wij raden u aan om Arbitrage Scanner WhiteLabel te kopen, omdat u een gebruiksklare tool krijgt, u 100% van de omzet krijgt en u geen tienduizenden dollars hoeft uit te geven voor het technische gedeelte. Je kunt het kopen en in jouw land lanceren, het is beter dan het kopen van fraudetokens waar je geen controle over de situatie hebt.

Voordelen van ArbitrageScanner vergeleken met andere scanners

VoordelenArbitrageScanner Andere scanners
Exchange- en Blockchain-dekkingOndersteunt meer dan 75 CEX-uitwisselingen, 25 DEX-uitwisselingen en 40 blockchains; waardoor gebruikers het potentieel voor winstgevende arbitragemogelijkheden kunnen maximaliseren.Meestal zijn er 10-20 uitwisselingen beschikbaar, DEX en blockchains worden niet ondersteund
Veelzijdige Exchange-connectiviteitHet biedt flexibiliteit bij het verbinden met beurzen, waardoor handelaren binnen enkele seconden prijsverschillen kunnen volgen.Hebben vaak langzamere of beperktere connectiviteitsopties, waardoor mogelijk gemiste kansen ontstaan.
Gebruiksvriendelijke interface voor alle handelarenArbitrageScanner is ontworpen om gebruiksvriendelijk te zijn en is geschikt voor zowel beginners als experts.Andere tools hebben vaak een steilere leercurve of missen uitgebreide ondersteuning voor beginners
Verbeterde beveiligingsmaatregelenHet volledig handmatige karakter van ArbitrageScanner zorgt voor verbeterde beveiliging, waardoor het risico op hacks of geldverlies wordt verminderd.Andere tools die afhankelijk zijn van geautomatiseerde handel zijn mogelijk gevoeliger voor inbreuken op de beveiliging en verlies van al het geld van de gebruiker
Het verzenden van voltooide cases, waar te kopen en waar te verkopen, en welk percentage van de winstStuurt meldingen naar Telegram of werkt in webversieNiemand doet dit omdat het een complexe ontwikkeling is

De crypto-arbitragezaak van CRV

Door de Curve Finance-hack daalde de CRV-rente scherp en op het moment van de hack bedroeg de spread ongeveer 600%. Klanten van Arbitrage Scanner hadden een groot voordeel omdat ze meteen op de hoogte werden gebracht van het prijsverschil. Terwijl iedereen met zijn handen aan het nadenken of zoeken was naar bundels, waren Scanner-klanten al aan het arbitreren. Een van de klanten verdiende in twee uur tijd €130.000. Ze kochten de munt snel op Uniswap voor $0,1 en verkochten hem op Binance voor $0,65.

CRV-prijs op Binance

CRV-prijs op Uniswap

De tijd was beperkt omdat na 15 minuten alle beurzen de stortingen en opnames sloten. Vanwege de snelheid van botmeldingen hadden Arbitrage Scanner-gebruikers tijd om transacties te plaatsen en een goede winst te maken. Dergelijke situaties gebeuren voortdurend en de bot is ernaar op zoek. Door de snelheid van de screener kunnen gebruikers hun kapitaal vergroten.

Arbitrage spreads zich op ArbitrageScanner

Cryptocurrencies worden verhandeld via verschillende gedecentraliseerde beurzen (DEX’s), wat resulteert in verschillende prijzen voor hetzelfde token. Dit creëert mogelijkheden voor arbitrage, waarbij gebruikers op de ene beurs kunnen kopen en op een andere kunnen verkopen om te profiteren van de prijsverschillen. De Arbitrage Scanner Telegram Bot biedt meerdere arbitragemogelijkheden, zoals vijf verschillende mogelijkheden voor het GHST-token in één bericht. De bot berekent automatisch het winstpercentage voor elke mogelijkheid, wat het handig maakt voor gebruikers.

In de weergegeven afbeelding is er een met een pijl gemarkeerd gedeelte dat een potentiële winst van 0,5363% uit een enkele transactie aangeeft. Met een budget van €100 zou het tien keer herhalen van deze transactie in korte tijd een winst van €5,63 kunnen opleveren. Een ander voorbeeld in de afbeelding toont een winst van 0,7630% uit een arbitragetransactie tussen de ETH- en Polygon-netwerken op de 1inch-beurs.

Meestal varieert het prijsverschil tussen DEX-beurzen van 5% tot 20% per transactie. Door de bot te kopen, krijgen gebruikers toegang tot gratis training en begeleiding bij het verdienen via arbitrage. Het vasthouden van munten, het aansluiten van een trackingscanner en het profiteren van spreads kan een winstgevende strategie zijn. Zelfs met het testpakket van 1 maand krijgen gebruikers gratis arbitragetraining, videolessen met gedetailleerde voorbeelden en 24/7 ondersteuning. Het is verrassend hoe snel je via arbitrage geld kunt verdienen.

Bovendien bestaan er ook arbitragemogelijkheden tussen verschillende blockchains op DEX’s. Dit biedt een unieke kans om te profiteren van de grote netwerken, waaronder Optimism, Arbitrum, BNB chain, Fantom, Ethereum, Polygon, Avalanche, Gnosis, Klaytn en Aurora. Deze blockchains hebben vaak hoge spreads die voor velen onopgemerkt blijven, waardoor klanten van Arbitrage Scanner deze lucratieve kansen consequent kunnen benutten.

Uw arbitragescanner instellen: stapsgewijze handleiding

 • Stap 1: Koop uw Arbitrage Scanner Bot-lidmaatschap
  Verkrijg toegang tot de Arbitrage Scanner Bot door het aankoopproces te voltooien.
 • Stap 2: Log in op het paneel
  Gebruik uw inloggegevens om toegang te krijgen tot het Arbitrage Scanner Bot-paneel.
 • Stap 3: Maak uzelf vertrouwd met het paneel
  Neem even de tijd om de paneelinterface te verkennen en zoek de lijst aan de linkerkant, zoals weergegeven in de bijbehorende afbeelding.
 • Stap 4: Ontvang de gebruiksgids
  Het Arbitrage Bot Team stuurt u een uitgebreide handleiding waarin het gedetailleerde gebruik van de scanner wordt uitgelegd. Raadpleeg deze handleiding voor specifieke instructies.
 • Stap 5: Voeg valutaparen toe

Klik op het tabblad “Valutaparen” in het paneel om de munten of tokens toe te voegen waarvoor u arbitragemeldingen wilt ontvangen. Volg deze stappen op het instellingenscherm dat verschijnt:

 1. Voer de namen van de munten of tokens in en zorg ervoor dat ze overeenkomen met de ticker op de beurs.
 2. Kies de ruil voor het paar. Als er meerdere uitwisselingen zijn, selecteert u ze allemaal afzonderlijk.
 3. Geef de commissie op de geselecteerde beurs op, inclusief eventuele kortingen.
 4. Vink het vakje ‘actief’ aan om meldingen voor het paar te ontvangen. U kunt dit later uitschakelen om meldingen te stoppen
 • Stap 6: Gebruik gedecentraliseerde uitwisselingen (DEX):
  Als u een Pro Plan of hoger pakket heeft aangeschaft, kunt u datastreams van elke DEX ontvangen. DEX-gegevens instellen:
 1. Gebruik het tabblad Valutapaar en klik op de knop ‘Toevoegen’.
 2. Geef het contractadres op van het token waarvoor u meldingen wilt volgen en ontvangen.
 3. Selecteer het minimumvolume op de DEX. Houd er rekening mee dat uw winstberekeningen op dit volume zullen worden gebaseerd.
 • Stap 7: Pas meldingssjablonen aan
  Ga naar het gedeelte ‘Meldingssjablonen’ om de meldingsthema’s te personaliseren volgens uw voorkeuren. U kunt elke gewenste tekst invoeren, maar zorg ervoor dat u de variabelen correct invoert. Het paneel biedt al vooraf geconfigureerde meldingssjablonen waaruit u kunt kiezen tijdens het installatieproces.
 • Stap 8: Maak verbinding met Telegram-kanalen
  Als u een Telegram-kanaal heeft, kunt u dit rechtstreeks koppelen aan de Arbitrage Scanner Bot. Door de instellingen te configureren, ontvangt je kanaal direct meldingen op basis van je voorkeuren.

ArbitrageScanner.io recensies

We hebben het hele internet afgezocht en verschillende interessante recensies gevonden waarin ze het project analyseerden op basis van feiten. We waren niet eens verrast toen we geen negatieve recensies vonden, maar alleen maar positieve, zoals in het volgende voorbeeld:

Positieve recensies van gerenommeerde media

Positieve feedback van ArbitrageScanner-klanten

Eindoordeel

Na ArbitrageScanner.io nader te hebben bekeken en te zien hoe het werkt, kunnen we met zekerheid zeggen dat het een van de beste tools is voor houders van cryptocurrency die willen profiteren van arbitragemogelijkheden.

Door eenvoudigweg gedecentraliseerde beurzen (DEX) en gecentraliseerde beurzen (CEX) toe te voegen aan de trackinglijst en meldingen in te stellen op een drempel van 2%, kunnen gebruikers waarschuwingen ontvangen via Telegram door een breed scala aan exclusieve functies aan te bieden. Het platform onthult consequent aanzienlijke prijsverschillen van 5-10% tussen verschillende munten, waardoor gebruikers potentieel aanzienlijke winsten kunnen behalen, variërend van €300 tot €500 per keer.

Het is belangrijk op te merken dat de diensten die door de tool worden aangeboden vooral voordelig zijn voor degenen die al over cryptocurrencies beschikken, omdat het potentiële rendement de abonnementskosten gemakkelijk kan overtreffen. Het wordt aanbevolen om ArbitrageScanner een paar maanden te testen om volledig te profiteren van de mogelijkheden ervan, omdat het identificeren van winstgevende handelsmogelijkheden binnen slechts drie dagen niet altijd haalbaar is.

Het belangrijkste is dat dit een dienst is waarmee u uw kapitaal echt kunt vermenigvuldigen. Vergeet niet dat wanneer u zich aanmeldt, u een gratis training krijgt waarmee u cryptocurrency-arbitrage nog beter kunt begrijpen. Als u vragen heeft, kunt u altijd schrijven naar het ondersteuningsteam. Registreer u op de site, abonneer u, verdien en deel uw cases.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!