Wat is BeemUp (YOM)?

De achterliggende technologie van blockchain-technologie brengt innovatie op veel vlakken. Dit geldt ook voor de metaverse markt die veelal in verband wordt gebracht met de gaming industrie. De metaverse is echter veel breder dan de gaming industrie. Het verwijst namelijk naar een innovatie van het internet waardoor webpagina’s in een driedimensionale ruimte ervaren kunnen worden in tegenstelling tot de tweedimensionale ruimte dat tot nog toe bekend is van het internet. Deze technologische ontwikkeling zorgt ervoor dat veel van de hedendaagse webpagina’s in de toekomst zullen veranderen naar een driedimensionale webpagina. Naar schatting zal de metaverse markt over 5 jaar kunnen groeien naar meer dan 500 miljard dollar. Momenteel bedraagt het marktaandeel van de metaverse ongeveer 500 miljoen dollar. BeemUp, het bedrijf achter het token Your Open Metaverse (YOM), is van plan een marktaandeel in deze groeiende markt te bemachtigen. Dit willen zij bereiken door bedrijven toegang te verlenen aan virtuele ruimtes die met elkaar verbonden zijn. In dit artikel wordt uitgelegd hoe BeemUp van plan is in te spelen op de metaverse.

Wat is de use case van BeemUp?

De toegang tot de metaspace wordt met behulp van tokenized tickets gerealiseerd. Deze metaspaces zullen in de toekomst verhandelbaar en verhuurbaar worden waardoor er een mogelijk is om inkomsten te genereren. In deze metaspace kunnen vervolgens evenementen worden gehouden in een driedimensionale wereld. Daarnaast zal het ook mogelijk worden om unieke metakleding (NFT’s) te verhandelen in de marktplaats. Deze kleding zullen vaardigheden en beloningen hebben zodra deze worden gedragen bij het bijwonen van evenementen (wear-to-earn). Er kunnen ook beloningen worden verdiend door evenementen überhaupt bij te wonen en door de metaspace te promoten (play-to-earn). Hierdoor kan de winst van een metaspace worden verhoogd.

De structuur en eigenschappen van YOM

In een recente technologie top in Haïti werd door BeemUp een nieuwe manier van presentaties gedeeld. Onder het oog van vele ondernemers, investeerders en beroemdheden werd gepresenteerd hoe vergaderingen en calls in de toekomst gehouden kunnen worden in een virtuele wereld. Daarnaast is de term metaspace in dit artikel al voorbijgekomen. Deze verwijzen naar virtuele ruimtes die fysieke ruimtes in de toekomst kunnen vervangen. Metaspaces zullen cross-platform en cross-device toegankelijk zijn. Bovendien kunnen bedrijven zelf metaspaces bouwen met behulp van de software van BeemUp, of kan er worden gekozen voor een uitbesteding aan ervaren bouwers van metaspaces. Doormiddel van de Unreal Engine kunnen de metaspaces vervolgens worden ontworpen naar eigen verbeelding. Deze software stelt gebruikers in staat om fotorealistische assets en omgevingen te creëren. Deze werelden kunnen worden gesponsord om extra inkomsten te genereren. In deze virtuele ruimtes zullen 3D modellen aanwezig zijn. Dit zijn 3D gescande mensen die worden gebruikt in de metaspace om evenementen te hosten.

De tokenomics van YOM

De totale supply van YOM-tokens is 300 miljoen, waarvan 90 miljoen bedoeld zijn voor de verkoop. Zowel voor de marketing, als voor de foundation zijn 80 miljoen tokens reserveerd. Daarnaast bezit het team 20 miljoen tokens en de adviseurs 10 miljoen tokens. De overige 20 miljoen tokens zijn bestemd voor de liquidity provider (LP). De initiële marktkapitalisatie van YOM zal $1 miljoen bedragen. Daarnaast zal op elke transactie 7,5% worden geburned. In het eerste kwartaal van 2022 zal YOM in de verkoop gaan. Ook zullen de YOM-tokens die nodig zijn voor het opereren van metaspaces worden teruggekocht via het Buy-back mechanisme. Dit zal voor een constante koopdruk zorgen wat een positief effect heeft op de prijs. Het project zal worden gebouwd op de Solana blockchain. Momenteel is het dus nog niet mogelijk om YOM-tokens te bemachtigen.

De Roadmap van BeemUp

In het eerste kwartaal van 2022 worden de eerste tokens voor de verkoop verwacht. Daarnaast zullen partners NFTs aanbieden via een veiling evenement. Ook zal het team worden uitgebreid. In het tweede kwartaal wordt de decentralised exchange (DEX) uitgebracht. In Q3 van 2022 worden SAM ACE metaspace en de AA-game metaspace gelanceerd evenals de geüpdatete metaversie v1.0. Vervolgens zal de Zeelo metaspace en het CREATE-platform worden gelanceerd in het laatste kwartaal van 2022. Zeelo is momenteel de Europese leider in slimme mobiliteitsplatformen voor organisaties. Met het CREATE-platform kunnen custom metaspaces worden gebouwd.

Het team en partners

De oprichter van YOM is Daniël van der Waals, die als 31-jarige al meer dan vijf jaar ervaring heeft binnen de marketing van meerdere digitale agencies. De medeoprichters zijn Alex van der Baan, die ervaring heeft binnen projectmanagement en zijn IT-bedrijf verkocht heeft, en Jorrit Velzeboer, die meer dan tien jaar ervaring heeft binnen softwareontwikkeling en crypto. YOM heeft een groot aantal partners waaronder Solana, Microsoft, NVIDIA en HP. Daarnaast zitten er nog een aantal partners in de pijplijn, waaronder Spinnin’ Records, BAM, BALR. En het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Disclaimer: Dit is een betaalde review. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!