Crown Review

Wat is Crown?

Crown is een Blockchain-as-a-Service cloudplatform voor het opzetten van nieuwe economische ondernemingen of applicaties om deel te nemen aan een dynamisch, efficiënt ecosysteem. De cryptocurrency is opgericht in het jaar 2014 door Filip Major en Jan Brody. De community gebruikt het Crown Platform als een betaalservice, bewijs van gegevensintegriteit en een ondersteuningsstructuur voor projecten, variërend van cloudbedrijven tot applicaties. Crown wil de snelle ontwikkelingen op het gebied van blockchain ondersteunen bij het creëren van een platform waar apps op gebouwd kunnen worden. Cloud computing is een zeer bruikbaar paradigma dat toegang biedt tot gedeelde pools van configureerbare resources zoals servers, opslag, netwerk enz. Verschillende cloud computing-providers bieden verschillende modellen op basis van “as a service”: Software-as-a-Service, Platform- as-a-Service, Infrastructure-as-a-Service enz. Hieronder laten we zien hoe verantwoordelijkheden worden verdeeld tussen consumenten en aanbieders: Het Crown-platform is vergelijkbaar met de Platform-as-a-Service-aanpak, waarbij Masternodes en Systemnodes infrastructuur (virtualisatie, servers, opslag, netwerken, enz.) Bieden die integriteit en veerkracht afdwingt en Crown Platform Core en SDK’s softwaretools bieden (middleware, runtime) om nieuwe economische toepassingen mogelijk te maken. Omdat er geen centrale eenheid is die alle servers beheert, kunnen bedrijven met deze infrastructuur een gedistribueerd cloudplatform bouwen voor de ontwikkeling van klassieke en gedecentraliseerde toepassingsservices, met behulp van het Crown-platform. In het eenvoudigste geval fungeren Systemnodes als Application Service Providers. Dit bedrijfsmodel voor het leveren van diensten is goed voor een beperkt aantal gebruikers. Maar een dergelijk model schaalt niet, is niet fouttolerant en heeft geen andere eigenschappen van de “as-a-service” -benadering. Daarom is een andere, meer progressieve, use case om Systemnodes te gebruiken als geclusterde hostingproviders of gateways naar het Crown Platform, waar ze fungeren als clusterbeheerders of load balancers. Technologieën zoals Docker Swarm kunnen worden gebruikt om clusters achter de gateway te maken en de belasting dynamisch te beheren. Meerdere systeemnodes kunnen op dezelfde toepassingsservice worden aangesloten. Met een dergelijk ontwerp kan Crown optreden als een gedistribueerd blockchain-cloudplatform. De volgende afbeelding toont verschillende componenten van Crown Platform Core:

Hoe werkt Crown?

Crown functioneert zowel als digitaal token en als applicatie platform. De Crown tokens kun je krijgen door middel van proof of work mining, het instellen van nodes of door het handelen met fiat of andere cryptocurrencies, zoals Bitcoin of Ethereum. Daarnaast kan het Crown Platform door ontwikkelaars gebruikt worden voor het bouwen en hosten van nieuwe applicaties.
  1. Mining Je kunt Crown minen d.m.v. proof-of-work. Je draagt hier bij met transacties op het netwerk te bevestigen en te helpen bij het onderhouden van de Crown-blockchain door complexe wiskundige puzzels op te lossen. Je verdient een deel van CRW voor elk blok met transacties dat je machine verwerkt. In de nabije toekomst zal mining echter Proof Of Stake worden, hierbij zullen de twee node layers ervoor zorgen dat je een reward ontvangt. Dit betekent dat de masternodes en systemnodes de ‘miners’ worden (een vorm van MNPOS). 
  2. Traden Je hebt de mogelijkheid om Crown-tokens te verhandelen tegen Bitcoin en andere altcoins via exchanges.

  3. Applicaties bouwen Ondernemende individuen en ondernemingen kunnen nieuwe economische toepassingen bouwen en exploiteren met het Crown-platform. Deze applicaties draaien op zeer veilige servers die zowel schaalbaarheid als fouttolerantie bieden.

Crown Nodes

Wat is een Crown Node?

Nodes valideren de betrouwbaarheid en integriteit van transacties die verbinding maken met een blockchain-netwerk. Deze nodes verbeteren het netwerk door applicaties te hosten, cryptocurrency-transacties te bevestigen en de blockchain te gebruiken als een directe betaalservice. Door duizenden nodes te gebruiken om blockchain-ingangen te bevestigen is het vrijwel onmogelijk om te frauderen via applicatieplatformen zoals Crown.

Masternodes

Crown Masternodes zijn trouwe servers die continue beveiliging en aanvullende functionaliteiten bieden voor het netwerk. Deze nodes leveren een behoorlijke rekenkracht aan het Crown-platform en hebben kopieën van het grootboek opgeslagen. Ze kunnen als het nodig is worden gedistribueerd naar het netwerk. Denk aan Masternodes als de stabiliserende kracht achter Crown; ze helpen het netwerk veilig te houden en soepel te laten werken door het grootboek bij te houden en transacties met razendsnelle snelheden te bevestigen met InstantX. Om een Masternode te runnen heb je 10.000 CRW nodig.

Crown’s Visie

Het is Crown’s doel om een community met loyale gebruikers te bouwen die de toegankelijke en gedecentraliseerde sandbox-economie in stand houden. Door gebruik te maken van het Crown platform als basis voor activiteiten, zal de zelfbesturende gemeenschap de ideeën en initiatieven van gebruikers op een democratische manier uitkiezen en financieren. Elk persoon met een aandeel in het netwerk heeft het recht om mee te denken over de manier waarop het beheerd en ontwikkeld wordt. Dit aandeel wordt bepaald aan de hand van nodes. Het platform stelt de leden in staat om op een legale en transparante manier goederen te verhandelen, toepassingen te hosten, waarde te bewaren en zakelijke relaties te beheren middels blockchain. Crown is een platform van waarde uitwisseling en waarde creatie dat niet van een bedrijf is, maar van de gebruikers van het netwerk. Je kunt het een beetje zien zoals het email- of tcp/ip protocol: iedereen kan het gebruiken, en het wordt verder ontwikkeld maar niemand is de baas, zoals de ecb of de federal reserve over de euro/usd.

Het team

Crown is een Decentrale autonome organisatie. Dit houdt in dat het niet in een rechtsvorm opereert, maar als een toegewijde groep enthousiastelingen die democratisch beslissingen maakt. Deze groep “Contributors” (bijdragers) is dynamisch en contributors kunnen compensatie ontvangen via het Governance systeem (Building a Fairly Governed Economy). Hierdoor kan iedereen die dat wil zijn steentje bijdragen en zijn eigen waarde bepalen. In de toekomst wil oprichter Jan Brody The Crown Foundation starten: een stichting die onafhankelijk projecten kan financieren die het project ten goede komen. Crown bestaat niet alleen uit cryptocurrency experts. Het kan gezien worden als een bloeiende gemeenschap van mensen die de blockchain-technologie willen begrijpen en gebruiken. De bijdragers van Crown verbeteren en onderhouden het platform op basis van de behoeften en doelen van de gemeenschap. Hiernaast bieden ze een dynamische ontwikkelingsruimte die leden kunnen gebruiken om nieuwe ideeën te delen en te realiseren. Iedereen uit de Crown-gemeenschap kan deelnemen en de verantwoordelijkheid delen om samen langetermijndoelen te bereiken. “De crown gemeenschap verwelkomt nieuwe leden met ideeën of vaardigheden die met behulp van het project of ten goede van het project kunnen bloeien.” De belangrijkste ontwikkelaars van Crown zijn Ashot Khachatryan en Artem Brazhnikov. Artem heeft veel kennis van onder andere cryptografie, beveiliging, software-architectuur en programmeren. Ze worden ondersteund door mensen uit de community. Ondersteuning bestaat uit: het testen van nieuwe code, schrijven van publicaties, beheren van systemen en nog veel meer.

Crown token info

Naam: Crown Ticker: CRW Token Type: Eigen blockchain Circulating Supply: 21.058.031 Huidige prijs: $0,12 Huidige marketcap: $2.625.133 Waar te koop: Bitcoinmeester, Bittrex, Upbit, Cryptobridge, Braziliex, Yobit en Coinexchange. Website: http://crown.tech/

Aanbeveling 

Crown opereert niet als rechtsvorm, maar bestaat uit een grote groep enthousiastelingen. Dit betekent dat de betrokkenen geloven in het project en alles eraan doen om het project zo succesvol mogelijk te maken. Het team heeft de afgelopen jaren belangrijke innovaties geïntroduceerd. Denk hierbij aan een extra beveiligingslaag door masternodes van het masternode netwerk. De voornaamste intentie is om een ​​haalbaar applicatieplatform te maken voor leveranciers, ingenieurs en netwerken. Eén van de meest interessante functies die ze ontwikkeld hebben, is dat Crown transacties sneller kan bevestigen dan Bitcoin. Crown kan gezien worden als een interessante partij die constant in ontwikkeling is. Ze behoren zeker tot onze ‘must-watch lijst’. 

Hoe sla ik mijn CRW op?

  • CRW kan worden opgeslagen in verschillende wallets zoals de QT wallet (bekend als wallet vorm van onder andere Bitcoin), en Coinomi. Kijk op https://crown.tech/wallet voor de mogelijke wallets.
  • Crown biedt gebruikers wallets aan die op desktop of mobiele versies geïnstalleerd kunnen worden

Interessante publicaties m.b.t. het Crown Project

  1. Crown is in de Coinomi wallet die nu ook op Desktop beschikbaar is. Klik hier! [Engels]
  2. Crown systeemnode of masternode opzetten. Klik hier! [Engels]
  3. Crown platform uitleg. Klik hier! [Engels]
  4. Crown promotie film zoals te zien op amerikaanse televisie. Klik hier! [Youtube] 

Social media kanalen:

? Crown Nieuws ? Crown Telegram ? Crown Reddit ? Crown Facebook ? Crown Twitter ? Crown Youtube ? Crown Bitcointalk ? Crown Discord ? Crown Medium Wil je na het lezen meteen Crown (CRW) coins kopen, aarzel dan niet en koop ze nu via de onderstaande knop! Disclaimer: Dit is een review. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht. Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.