CryptoGalaxy coin review

Wat is CryptoGalaxy?

CryptoGalaxy is een mobiele game, gebaseerd op blockchaintechnologie van Zeepin (lees de volledige Zeepin review hier), voor Android en iOS. Op de game kunnen spelers hun eigen planeten bezitten en mineralen minen/verzamelen. Deze planeten kunnen gekocht worden met Gala. Je kunt Gala verdienen door op planeten te minen, door ZPT in de app te bewaren of door vrienden uit te nodigen voor de app. Gala is nog niet te koop op exchanges dus dit zijn momenteel de enige drie manieren om Gala te verdienen. CryptoGalaxy is de eerste app in zijn soort, een virtueel universum waarin elke planeet een unieke node vertegenwoordigt in de blockchain. Elke planeet in de game is anders, met unieke kenmerken zoals kleur, grootte, massa, ringen, dag- en jaarlengte, etc. De planeten worden volledig weergegeven in 3D met behulp van de unity-game-engine. Eenmaal aangekocht of “ontdekt”, behoort de planeet tot zijn gastheer. Gastheren kunnen hun planeet een unieke naam geven, zoals CryptoBenelux, ToTheMoon, etc. Omdat de waarde van een planeet feitelijk bepaald wordt door vraag en aanbod, kan zelfs de gekozen naam belangrijk zijn. Er zijn verschillende robots beschikbaar om te minen. Je begint met de eerste bot en door Gala te verdienen, kan je andere bots aankopen.  Verder kan je ook je bots upgraden, zodat ze onder andere meer capaciteit hebben. Je hebt dus geen planeet nodig om te minen. Het voordeel van een planeet is echter dat je mineralen ontvangt voor elke miner op je planeet. CryptoGalaxy heeft ook een mate van concurrentie. Het spel rangschikt landen, zodat spelers hun thuisland kunnen vertegenwoordigen door meer planeten te bezitten en meer Gala te minen. CryptoGalaxy-spelers zullen meer doen dan alleen maar spelen, omdat de gedecentraliseerde app ook een rol speelt in het ecosysteem van de dApps van Zeepin dat op blockchain gebaseerde copyrighting, transacties, verzekeringen, crowdfunding en meer mogelijk maakt. Uiteindelijk is Zeepin van plan om het bereik van cryptocurrency-gebruik in CryptoGalaxy uit te breiden door Gala te listen op exchanges en door het spel open te stellen voor andere cryptocurrencies. Je verdient ook Gala door vrienden uit te nodigen voor de Crypto Galaxy app, dagelijks in te loggen en door nieuwe planeten te ontdekken. Het vinden van nieuwe planeten betekent nieuwe mining mogelijkheden en daar worden spelers voor beloont.

Ontdekkingsreis

Omdat de enige manier om het universum volledig te verkennen is door rond te cruisen in je krachtige ruimteschip, is er een plek om je ruimteschip te huren gecreëerd. Je kunt één van de 3 verschillende soorten ruimteschepen huren:
 • Pellaeon Class: Deze is te huur voor 10 glore mineralen. Hiermee vind je misschien een grote hoeveelheid mineralen.
 • Star Destroyer: Deze metalen raket met waterstofmotor neemt je mee op reis naar een verscheidenheid aan mineralen of zelfs Gala’s die in de ruimte ronddobberen. De huurprijs is 300 Beryl-mineralen voor een enkele verkenningstocht.
 • Prometheus: verreweg de krachtigste raket die momenteel op de markt verkrijgbaar is. Hij is zo geavanceerd dat verborgen planeten in het universum kunnen worden gedetecteerd. Als je geluk hebt, vind je er een. Een enkele reis kost je 100 Sapphire-mineralen en 100 Gala.

Planeet verkrijgen door een ruimte ontdekkingsreis

Alle Gala en mineralen, die worden geconsumeerd door spelers die op ruimte ontdekkingsreis gaan, worden in een pool geplaatst (mineralen worden op de achtergrond omgezet door Gala). Een nieuwe planeet wordt vrijgegeven voor elk 120.000 Gala dat in een pool wordt geplaatst en de planeet zal worden gewonnen door een gelukkige ontdekkingsreiziger (die gebruik maakt van het Prometheus-ruimteschip), voordat de pool de volgende 120.000 Gala bereikt. Simpel gezegd, de kans om een ​​planeet te vinden met behulp van het Prometheus ruimteschip is ongeveer 1: 1000.

Sla ZPT op in de game en verdien Gala

Bewaar je ZPT in je persoonlijke in-game-portemonnee om elke dag extra Gala te claimen (deze promotie eindigt op 31 december 2018). Hoe langer je de ZPT’s in je portemonnee bewaart en hoe meer je er bewaart, hoe hoger de dagelijkse beloning zal zijn. Er is elke dag 150.000 Gala beschikbaar voor alle spelers om te verdelen. Als u een planeeteigenaar bent, kunt u uw planeettechnologie upgraden door de vereiste hoeveelheid ZPT, gedurende een bepaalde periode, op te slaan. Na het locken van de ZPT wordt de technologie onmiddellijk en permanent geüpgraded. Upgrade verhoogt de opbrengst van mineralen en produceert sneller en meer Gala.

Hoe te beginnen?

 1. Ga naar: https://cryptogalaxy.one/#/
 2. Download de dApp voor uw iOS- of Android-smartphone
 3. Voor Iphone-gebruikers: Nadat de app naar je startscherm is gedownload, ga je naar settings > general > device management > klik op “vertrouw deze app” (TOP LTD TOV), de app zal dan werken. Voor Android gebruikers: Klik eenvoudig op de “Android” -knop en de app begint op de achtergrond te downloaden.
 4. Maak een nieuw account aan door te klikken op Register
 5. Vul de verplichte velden in
 6. Gebruik geen e-mail van Yahoo, Hotmail of Outlook (ze blokkeren de bevestigings-e-mail)
 7. Nadat de registratie is bevestigd, controleert u uw opgegeven e-mailaccount en bevestigt u uw registratie door op de link in de e-mail te klikken.
 8. Ga terug naar de dApp en log gewoon in met het gekozen e-mailadres en wachtwoord.

Galaxy:

Website: https://cryptogalaxy.one/ Telegram: https://t.me/CryptoGalaxyOne Twitter: https://twitter.com/TheHubGalaxy Facebook: https://www.facebook.com/CryptoGalaxyOne/ Instagram: https://www.instagram.com/cryptogalaxyone/

Zeepin:

Website: https://www.zeepin.io/ Telegram: https://t.me/zeepin Nieuws Kanaal: https://t.me/ZeepinNews Twitter: https://twitter.com/ZeepinChain Facebook: https://www.facebook.com/ZeepinChain/ Youtube: https://www.youtube.com/c/Zeepin SubReddit: https://www.reddit.com/r/ZEEPIN/ Instagram: https://www.instagram.com/zeepinchain/ Linkedin: https://www.linkedin.com/company/zeepin-foundation/ Discord: https://discord.gg/YcPhNXC

Disclaimer: Dit is een review. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht. Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram 

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!