Buddy ICO review

Wat is Buddy ICO?

Buddy is een gedecentraliseerd en geautomatiseerd ontwikkelingsplatform. Buddy zet de ontwikkeling van applicaties op de automatische piloot. En maakt het bouwen van apps schaalbaar door het bouwen van een decentrale DevOps Marktplaats- en Automatiseringsnetwerk . Dit zal de huidige techniek omdat deze verouderd is en niet meer mee kan met de wensen van vandaag vervangen. In het vakgebied van Developer Operations waar ontwikkelaars apps bouwen, testen en inzetten. Is men toe aan innovatie.

Buddy is een winnend ontwikkel-automatiseringsplatform dat een groeimarkt bedient die op $345 miljard geschat wordt in 2022. Tevens is Buddy partner van toonaangevende bedrijven in hun vakgebied zoals Docker, Github, Microsoft Azure en Google. Meer dan 7.000 ontwikkelaars in 120+ landen gebruiken Buddy dagelijks. Belangrijke klanten hierbij zijn: INC. Magazine, CGI.com, ING Bank.

Het is hun visie om HET platform te worden waarop getalenteerde mensen hun wereld veranderende apps en services gaan bouwen. Buddy’s doel is om miljoenen ontwikkelaars te ontlasten door alle handelingen die nu nog handmatig gedaan moeten worden te automatiseren. Zodat ze meer tijd over hebben voor hun creativiteit te benutten.

In het kort, waarom Buddy?

Ontwikkel-automatisering geeft een grote meerwaarde, maar de adoptie ervan is uitdagend vanwege de complexiteit van applicaties, vastgeroeste cultuur en een overvloed aan hulpmiddelen. Daarom wil Buddy de meest opvallende verschijning zijn, die het anders doet en waarde toevoegt waarvan alle IT-bedrijven kunnen profiteren. Onderzoek toont aan dat middelgrote tot grote bedrijven met goed toegepaste automatisering meer dan $30 miljoen op jaarbasis kunnen besparen.

Buddy gelooft dat zij veel waarde zullen creëren voor de token eigenaren, op basis van het bestaande product en volgens de visie in hun whitepaper.

Wat lost Buddy op?

De automatisering van apps is voor bedrijven van cruciaal belang, maar moeilijk om toe te passen. Dit komt mede door:

– Moeilijk uit te breiden infrastructuur: Grote teams die willen automatiseren doen dat om kosten te besparen en het leven te vergemakkelijken, maar lopen steeds tegen dezelfde struikel punten aan qua DevOps infrastructuur.

– Verouderde hulpmiddelen: De hulpmiddelen die reeds bestaan kunnen niet innoveren ,waardoor ze vervangen zullen worden.

Tot op heden was er nog geen oplossing voor multi-functionele teams, wat zorgde voor sterk verminderde prestaties vanuit bedrijven. En tevens zorgde voor een cultuur met sterk uiteenlopende houdingen ,en tegenstrijdige einddoelen.

De oplossing voor dit probleem heeft Buddy dus gevonden. Buddy gaat dit oplossen door:

– (Werkend) Geautomatiseerde applicatie ontwikkeling d.m.v. 70+ acties op het buddy platform welke klaar staan voor gebruik.

– (Werkend) Leveren van gespecialiseerde voorbeelden binnen een testomgeving. Deze techniek kan voor iedere laag in de architectuur een geautomatiseerde realisatie mogelijk maken.

– (Ico doel) Buddy is bezig om een gedecentraliseerde infrastructuur netwerk te bouwen, waardoor je geheel geautomatiseerd applicaties kunt bouwen.

– (Ico doel) DevOps handelsplatform: Een handelsplatform door en voor developers om het ontwikkelen van applicaties te testen,monitoren en te verbeteren.

– (Ico doel) BlockchainOps: Geautomatiseerde ontwikkel bots die zorgen voor slimmere,snellere en betere Blockchain applicaties.

Hoe werkt Buddy met DevOps?

DevOps is een strategie waarmee organisaties nieuwe functies kunnen leveren aan gebruikers om zo snel en efficiënt mogelijk te kunnen werken. Het kernidee van automatisering is om structureel een betrouwbaar proces te kunnen bieden om van concept naar werkende applicatie te komen.

Dit gebeurd door middel van een constante stroom van veranderingen die steeds word toegevoegd aan een geautomatiseerde software productielijn. Succesvolle adoptie van Buddy productielijnen wordt aangedreven door een diep begrip dat er niet zoiets bestaat als een standaard productielijn.

Dit is waarom: Buddy heeft zijn automatisering productielijn uiterst flexibel van aard gemaakt. Hoe werken de Buddy productielijnen? De basisbouwstenen van Buddy zijn acties. Dit zijn de stappen die door Buddy worden uitgevoerd in een productielijn. Elke productielijn kan een oneindig aantal stappen bevatten. Gebruikers beginnen hun automatiserings productielijn te bouwen door de eerste actie die ze willen uitvoeren aan te klikken en vanaf daar verder gaan. Met een klik op een knop kunnen productielijnen worden uitgevoerd op elke code die wordt ingedrukt bij het selecteren uit de database. Dit betekent dat elke DevOps kan worden behandeld, zoals continue implementaties, monitoring en geautomatiseerde back-ups van productiegegevens. De enige beperking op dit platform is je eigen verbeelding.

Voorbeeld van productielijnen in een project:

Developer Operations: DevOps, de combinatie van ontwikkelingen en handelingen zorgen voor een constante hoeveelheid coderings ontwikkeling, waarbij problemen direct worden aangepakt. In de snel evoluerende wereld van vandaag is sneller en gemakkelijker werken (kostenbesparing, en verspillen van energie aan repetatieve handelingen) een sleutel tot succes. De snelheid waarmee de wereld data en informatie gebruikt, neemt steeds toe. We hebben voortdurend actuele applicaties en gegevens nodig.

Elementen van DevOps: DevOps wordt tot nu toe door diverse experts — in grote lijnen — vanuit drie invalshoeken benaderd: hulpmiddelen, processen en cultuur. Hulpmiddelen: Dit is de natuurlijke reflex binnen de wereld van IT: pas technologie toe om een probleem op te lossen. Dit is op zich een prima benadering. Vooral als er vaak veranderingen in het productieproces plaatsvinden. Met geïntegreerde hulpmiddelen die de aanvoer van werkeenheden door een OTAP-straat (Ontwikkeling Test Acceptatie en Productie) strak begeleiden, kunnen snelheden in ontwikkeling behaald worden die handmatig onmogelijk zouden zijn. Hulpmiddelen zijn dus onontbeerlijk voor DevOps. Processen:  Denken in processen hoort bij de IT. Veel DevOps-denkers zien ‘ontwikkelingen naar productie processen’ als dé oplossing voor de problemen van IT. Veelal worden hierbij Agile/ Scrum en andere methodes aangehaald. bij deze methodes word gebruik gemaakt van een flexibele manier om software producten te maken. Er word gewerkt in multidisciplinaire teams die in korte sprints met een vaste lengte van 1 tot 4 weken, werkende software producten afleveren. Het integreren van een database met daarin de beste praktijkoplossingen op IT gebied (ITIL) en ontwikkelprocessen is daarbij het doel. Cultuur:  Er is een significante groep DevOps-onderzoekers die hun heil zoekt in het realiseren van een gemeenschappelijke cultuur. Het gaat hierbij om het kweken van begrip tussen ontwikkelaars en gebruikers, en zorgen dat er meer samenwerking komt tussen de twee ‘kampen’. Voor de IT-wereld is dit geen alledaagse invalshoek.

Team

Team evaluatie

De opbouw van het team is zeer sterk, het core team bestaande uit 16 personen werkt al jarenlang nauw samen. Buiten dit zijn ze ook partners en aandeelhouders. De CEO van Buddy heeft 15+ jaar ervaring in de IT sector, en heeft voorheen Springloops.com vanuit het niets opgebouwd.

Springloops heeft nu 5000+ betalende klanten uit 120 landen…Daarnaast leidde hij IT projecten voor de Nederlandse Luchtmacht, KLM, Mercedes Benz NL, Ford NL en het Poolse Merck. Tevens is hij schrijver van het eerste Poolse IT boek (Windows XP Optimization, 2003).

Een ander teamlid Simon Cocking is een top ICObench Expert. Hij is hoofredacteur bij IrishTech News, CryptoCoinNews en InvestInIt. Hij heeft zelfs 3 maanden op nummer 1 (Q1 2018 )gestaan in de ‘People of Blockchain’ lijst. In die lijst stonden in totaal 32,256 personen.Tevens is hij Business Mentor en gastspreker bij TedX en Web Summit.

Ze hebben zichzelf al bewezen door een werkend product af te leveren , en hierbij zich aan de deadlines te houden. Iets wat niet altijd vanzelfsprekend is…het team telt 6 developers, wat de doorontwikkeling ten goede komt. Ik wil de rest van het team niet in diskrediet brengen, want dit zijn namelijk ook flinke namen, met een bewezen staat van dienst bij grote bedrijven en overheden.

Buddy token info

Ticker : BUD Platform : Ethereum Token Type : ERC20 Total Supply : 670.000.000 max. Pre ICO prijs : 0.00014ETH/$0.07 ICO prijs : 0.0002 ETH /$0.10 Waar te koop https://token.buddy.works

Roadmap

Positieve/negatieve punten

Positieve punten:

– Bewezen topspeler in een alsmaar groeiende lucratieve markt: De huidige markt heeft een waarde van $110 miljard, met de steeds groeiende vraag naar automatisering, zal de markt volgens de prognose in 2020 een waarde van $345 miljard bereiken.

– Werkend product: Buddy werd in Mei 2015 op de markt gebracht onder de naam Meat! , om vervolgens in November 2015 gerebrand te worden als Buddy.

– Sterk en zeer capabel team: 16 koppig All Star team bestaande uit professionals met decennia aan ervaring, met ieder hun eigen expertises en bewezen staat van dienst.

– Partnerships met veel gebruikte cloud aanbieders: Amazon Web services, Google Cloud, Microsoft Azure, Github en Docker Store.

– Word al gebruikt door 7000+ developers in 120 landen, hier een kleine opsomming van de meest prominente klanten: Inc. Magazine, CGI, Docplanner, Flow, Anki & meer.

– Marktleider qua integratie in allerlei verschillende ecosystemen: Amazon Web Services Technology Partner, Google Cloud Partner, Rollbar integration partner, New Relic integration partner, Data Dog integration partner & meer.

Negatieve punten:

– Hoge hardcap waarde 60.000 ETH

Aanbeveling

Buddy begeeft zich in een zeer lucratieve markt met een werkend product, vele prominente klanten en een bewezen team + adviseurs welke alle marktaspecten dekken. (de partnerschappen spreken voor zichzelf). Tevens is er samenwerking met verschillende Venture Capital instanties.

Echter ligt de hardcap van de ico op 60k ETH/ 29.1 Miljoen in $ op moment van schrijven. Dat maakt het gezien de huidige markt een riskantere investering dan de meeste ico’s . Maar dat zijn veelal projecten met voornamelijk een idee, geen werkend product en team dat zichzelf nog moet bewijzen. Ik ga dit project nauwlettend volgen omdat het een All Star team heeft, werkend product, veel use cases , community is groot 100k+ Telegram groep en omdat er geen negatieve media te vinden is.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!