KuCoin-Revolut samenwerking maakt crypto aankopen met euro mogelijk

KuCoin, een toonaangevende cryptocurrency exchange, heeft een strategische alliantie gesmeed met Revolut, een prominente financieel-technologische onderneming, om gebruikers in staat te stellen digitale activa gemakkelijk aan te kopen met euro’s. Deze samenwerking markeert een belangrijke mijlpaal in de cryptocurrency ruimte, omdat het gebruikers een handige manier biedt om verschillende cryptocurrencies die op KuCoin zijn genoteerd, direct via Revolut Pay aan te schaffen.

Met deze integratie wordt het proces van het verkrijgen van digitale activa gestroomlijnd, waardoor gebruikers meer toegankelijkheid en flexibiliteit krijgen in het beheren van hun cryptocurrency portefeuilles. Onder de ondersteunde cryptocurrencies die via Revolut Pay kunnen worden gekocht, bevinden zich Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Avalanche (AVAX), Polkadot (DOT), Fantom (FTM), Ripple’s XRP, Monero (XMR), Chainlink (LINK) en KuCoin’s eigen token (KCS). Dit diverse aanbod van opties komt tegemoet aan de uiteenlopende voorkeuren en investeringsstrategieën van gebruikers, wat de bruikbaarheid en aantrekkelijkheid van het KuCoin-platform verder verhoogt.

KuCoin’s zero fee trading event en markt positie

Ondanks juridische uitdagingen in de Verenigde Staten, behoudt KuCoin zijn positie als een prominente speler in het wereldwijde digitale activa handelslandschap, met meer dan 31 miljoen gebruikers vanaf december 2023. Deze indrukwekkende gebruikersbasis onderstreept de veerkracht en blijvende aantrekkingskracht van KuCoin binnen de cryptocurrency gemeenschap, ondanks regelgevende tegenwind en marktfluctuaties.

Als reactie op recente ontwikkelingen en om de handelservaring voor zijn gebruikers verder te verbeteren, heeft KuCoin een zero-fee handelsevenement aangekondigd voor BTC en Ether paren. KuCoin heeft 100% Fee Rebate Vouchers geïntroduceerd als onderdeel van het handelsevenement.

Deze vouchers stellen gebruikers in staat om grid bot strategieën uit te voeren zonder kosten, waardoor ze meer flexibiliteit en controle over hun handelsactiviteiten krijgen. Met een totaal beschikbare pool van 1.000.000 USDT, worden deze vouchers op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt toegewezen, waardoor gebruikers worden aangemoedigd actief deel te nemen aan het evenement en te profiteren van de voordelen die het biedt.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!