Crypto-advocaat: Deze tien munten moet je hebben voor de volgende bull run

Prominente cryptocurrency-advocaat John Deaton heeft zijn top tien munten onthuld die volgens hem het meeste potentieel hebben voor aanzienlijke groei in de komende bull run, inclusief XRP.

In het recente bericht op X nodigde Deaton tevens crypto-enthousiastelingen uit om hun top tien crypto-keuzes voor de komende twaalf maanden te delen, een periode die volgens hem zal worden gekenmerkt door een bullish trend in de cryptocurrency-markt.

Deaton’s top tien crypto-keuzes

Deaton onthulde vervolgens zijn eigen lijst met tien tokens waarvan hij denkt dat ze het komende jaar aanzienlijke winsten zullen boeken. Zijn lijst bevat een gevarieerde mix van gevestigde cryptogiganten en veelbelovende nieuwkomers.

Bitcoin (BTC), de pionier en vlaggenschip van de cryptocurrency, staat bovenaan de lijst van Deaton en weerspiegelt zijn onwrikbare dominantie op de markt.

XRP komt naar voren als de beste keuze van Deaton onder alternatieve cryptocurrencies, gevolgd door Ethereum (ETH), de op een na grootste cryptocurrency en de ruggengraat van gedecentraliseerde financiën (DeFi).

Deaton’s voorkeur voor XRP boven Ethereum (ETH)

De rangschikking van XRP door Deaton boven ETH duidt op zijn groeiende voorkeur voor XRP boven de op één na grootste cryptovaluta. Eerder deze maand maakte Deaton bekend dat hij zijn betrokkenheid bij Ethereum in zijn beleggingsportefeuille had verminderd.

In een post verklaarde Deaton dat hij in 2021 vier keer meer ETH bezat dan XRP, maar vanaf november 2023 onthulde Deaton dat hij nu een aanzienlijk grotere hoeveelheid XRP bezit dan ETH.

Deze strategische verschuiving komt voort uit zijn sterke overtuiging dat XRP klaar is voor substantiële groei als leidende concurrent in de grensoverschrijdende betalingssector.

Andere altcoins op de bullish lijst van Deaton

Quant (QNT), een cryptoproject gericht op blockchain-interoperabiliteit, bezet de vierde plek op de lijst van Deaton. Render Token (RNDR), een project gespecialiseerd in gedecentraliseerde grafische weergave, volgt op de voet. Het digitale token heeft tot doel een revolutie teweeg te brengen in de industrie voor het maken van digitale inhoud. .

De pro-crypto-advocaat spreekt ook zijn vertrouwen uit in Solana (SOL), een prominent cryptoproject naast XRP en ETH. Andere digitale activa op de lijst zijn Kaspa (KAS), Avalanche (AVAX), Hedera Hashgraph (HBAR) en Casper (CSPR).

Voorzichtigheid voor beleggers is geboden

Hoewel de inzichten van Deaton waardevolle perspectieven bieden op potentiële crypto-winnaars in de volgende bull run, is het van cruciaal belang voor beleggers om voorzichtig te zijn en grondig onderzoek te doen voordat ze investeringsbeslissingen nemen. Het voorspellen van de prestaties van specifieke activa binnen een bepaald tijdsbestek blijft een uitdagende onderneming.

Beleggers moeten hun risicotolerantie, financiële doelstellingen en algemene investeringsstrategie zorgvuldig overwegen voordat zij geld aan welke cryptocurrency dan ook toewijzen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!