Deze altcoin laat bullish signalen zien – Bullflag en bullmarket support band

$GLQ is de native token van het Graphlinq-ecosysteem, gebouwd op Ethereum (ERC20). Het wordt gebruikt om grafieken te draaien op het platform’s testnet of mainnet, waarmee verschillende processen op de blockchain geautomatiseerd kunnen worden, zoals het uitvoeren van taken en het activeren van gebeurtenissen. Naarmate het ecosysteem groeit, zal GLQ nog meer gebruikscases krijgen, zoals beschreven in de Graphlinq-documentatie.

Technische analyse: Bullflag en bullmarket support band

Bullflag patroon:

$GLQ vormt momenteel een bullflag patroon, wat vaak een voortzettingspatroon is dat wijst op een bullish trend. Dit patroon komt vaak voor na een sterke opwaartse beweging en wordt gevolgd door een voortzetting van de trend zodra de weerstand wordt doorbroken.

Bullmarket support band test:

Daarnaast test $GLQ de bullmarket support band op de wekelijkse grafiek, een cruciaal niveau dat vaak dient als steun tijdens een bullmarkt. Twee voorbeelden van eerdere coins die de band hebben getest en daarna prijsvoortzettingen lieten zien, zijn $THETA en $RUNE. $GLQ volgt momenteel precies hetzelfde patroon, wat een veelbelovend signaal is voor verdere groei.

Hidden bullish divergence:

Verder vertoont $GLQ een hidden bullish divergence, wat inhoudt dat terwijl de prijs lagere dieptepunten maakt, de RSI indicator hogere dieptepunten laat zien. Dit is een krachtig signaal dat duidt op onderliggende koopkracht.

Prijsdoel

Op basis van de huidige technische analyse en patronen, is het doel voor $GLQ gesteld op een psychologisch niveau van $1, wat een x10 zou betekenen vanaf het huidige prijsniveau.

Conclusie

$GLQ biedt een aantrekkelijke investeringsmogelijkheid vanwege de sterke technische indicatoren en vergelijkingen met eerdere succesvolle markten zoals $THETA en $RUNE. Met een bullflag patroon, een test van de bullmarket support band, en een hidden bullish divergence, lijkt $GLQ klaar om de volgende grote sprong voorwaarts te maken. Traders en investeerders zouden deze kans nauwlettend moeten volgen, omdat een mogelijke x10 stijging binnen handbereik lijkt te liggen.

Disclaimer: De analyses hierboven zijn gebaseerd op technische patronen en trends in de cryptomarkt. Het is van cruciaal belang om te benadrukken dat deze informatie niet bedoeld is als financieel advies. Cryptocurrency-investeringen brengen inherent risico’s met zich mee en zijn onderhevig aan volatiliteit. Voor het nemen van investeringsbeslissingen wordt aangeraden eigen onderzoek te doen, financieel advies in te winnen en alleen te investeren wat men zich kan veroorloven te verliezen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!