Nederlandse analist voorspelt grote stijgingen voor deze altcoins

De veel gevolgde cryptocurrency-analist Michaël van de Poppe vertelde zijn 658.400 Twitter-volgers dat hij verschillende altcoins op zijn radar heeft die kunnen stijgen met meer dan 400%.

De analist begon zijn lijst met Avalanche (AVAX), waarover hij aangaf dat de altcoin tussen de 329% en 407% zou kunnen exploderen om een ​​hoogtepunt tussen $55 en $65 te bereiken voordat een correctie begint.

Over Litecoin (LTC) en Chainlink (LINK) zei Van de Poppe dat zijn koersdoel voor het peer-to-peer betalingsprotocol tussen $220 en $260 ligt, terwijl zijn opwaartse doel voor het gedecentraliseerde orakelnetwerk tussen $18 en $22 ligt.

De veel gevolgde crypto-analist gaf ook aan dat hij zich richt op Ethereum (ETH) om een ​​prijs tussen $2.700 en $3.000 te bereiken, terwijl Cosmos (ATOM) zou kunnen stijgen tot tussen $25 en $35.

Wat betreft Bitcoin (BTC), zei de analist dat de koningsmunt zou kunnen uitkomen op ongeveer $38.000 tot $42.000 voordat het wordt gecorrigeerd.

Van de Poppe vertelde verder in een recente video op YouTube dat de cryptomarkt een bull run zou kunnen ingaan die meer dan een jaar zou kunnen duren als een spot Bitcoin exchange-traded fund (ETF) groen licht krijgt. Hij beschreef het als volgt:

“In 2003 werd een goud ETF gelanceerd. Daarna ging goud 5x. Dus we weten duidelijk, duidelijk dat als de [Bitcoin] ETF wordt bevestigd, een van degenen, waarschijnlijk allemaal die zich hebben aangemeld en geaccepteerd worden, je er super zeker van bent dat we in dit geval de grote cyclus zullen hebben, waarschijnlijk piek in 2025.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!