Analist is bullish op Ethereum en voorspelt stijging na Shanghai-upgrade

Een crypto-handelaar die de bodem van de huidige crypto-bear-markt voorspelde, heeft gezegd dat er een paar belangrijke verhalen zijn die de volende bull-markt zullen stimuleren.

Chris Burniske, een partner bij durfkapitaalbedrijf Placeholder, vertelde namelijk aan zijn ruim 250.000 volgers op Twitter dat hij verschillende hype-thema’s ziet die zullen ontstaan in de volgende crypto-bull-cyclus. Hij gaf het onderstaande aan:

“Voor de hand liggende hype-thema’s in de volgende uitbreiding:

1) overbruggings- en meerketendiensten
2) AI ontmoet blockchain
3) appchains en sectorketens”

Burniske noemde ook databeschikbaarheidslagen of -systemen die consensus over de beschikbaarheid van data op een blockchain opslaan en bieden. Ook ging hij dieper in op wat hij bedoelt met een hype-thema:

“Gezien hoe sommigen reageren, moet ik verduidelijken dat een ‘hype-thema’ een thema is dat zijn eerste grote cyclus in de schijnwerpers zet. Het zal een aantal zeer reële protocollen hebben die de kans nastreven, evenals vele andere ‘grifter-protocollen’ die het thema slipstreamen.”

Burniske is momenteel optimistisch over Ethereum (ETH), zowel in USD als in het onderlinge paar met Bitcoin (ETH/BTC). Hij voorspelt een uitbraak voor het laatstgenoemde paar na de Shanghai-upgrade van Ethereum, waardoor stakers van ETH hun posities ongedaan kunnen maken. Naar verwachting wordt de Shanghai-upgrade volgende maand gelanceerd.

De partner bij durfkapitaalbedrijf Placeholder ga in een interview van vorige maand aan dat Solana (SOL) de volgende kans op Ethereum-niveau zou kunnen zijn. Ook gaf hij een eervolle vermelding aan Cosmos (ATOM). Hij gaf het volgende aan:

“Ik denk dat als ik een ecosysteem zou moeten kiezen dat controversieel is en waar je op moet letten, en in zijn controverse wordt ondergewaardeerd, het Solana zou zijn. Placeholder, elke bearmarkt, heeft de neiging om een ecosysteem of twee te kiezen en een vliegdekschipstrategie rond dat ecosysteem te bouwen. En dus de laatste bear [market], het waren ETH en Bitcoin, omdat dat echt de enige dingen waren die op schaal en liquide genoeg waren om te rechtvaardigen.

En wat ik bedoel met vliegdekschip – als je Ethereum neemt, koop dan een heleboel van de belangrijkste ETH-activa, maar waag je er omheen te investeren en dat ecosysteem echt te leren kennen en wie alle mensen zijn die op dat moment aan het werk zijn in tijd, leningen of DEX’s of vermogensbeheer of wat dan ook. En dan kun je de beste teams kiezen van de teams die je het meest aanspreken vanuit een ondernemingsperspectief. We doen nu exact dezelfde vliegdekschipstrategie rond Cosmos en Solana.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!