Book of Meme crypto pumpt en is rijp voor bullish breakout, net als deze 5 nieuwe memecoins

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De crypto markt kende gisteren een goede dag, maar wist deze stijging niet vol te houden. Enkele memecoins wisten echter wel verder te stijgen, zo heeft Book of Meme de afgelopen 7 dagen een stijging van meer dan 25% doorgemaakt. Op dit moment staat het op een koers rond de $0,0115, waarmee het nog wel steeds ver verwijderd is van de all-time high van $0,025.

In dit artikel lees je meer over misschien wel de meest interessante memecoin van het moment, Book of Meme. Daarnaast geven wij ook vijf andere memecoins die nog wel een parabolische winsten kunnen maken in 2024.

Wat is Book of Meme?

Book of Meme is een crypto project dat op 14 maart 2024 is gelanceerd. Het project claimt de Web3 omgeving te innoveren met een memecoin dat ook een gedecentraliseerde opslag is. De missie van BOME is het aanbieden van een ‘compendium’ van memes dat de meme cultuur van de blockchain industrie weergeeft. 

De coin is te vinden op de blockchain van Solana. Het heeft na de lancering kunnen meeliften in een positieve periode van memecoins. De opslag van memes wordt gedaan via Arweave en IPFS. Het speculatief handelen in crypto is de grootste use case van BOME, maar in de roadmap kan ook gevonden worden dat een app voor een gedecentraliseerd social media netwerk en een P2E game op de planning staan. 

Tot op heden blijft BOME een memecoin zonder echt utility. De koers hangt dus volledig af van investeerders die graag willen verdienen aan volatiliteit of die potentie zien in het project. Investeerders zien momenteel erg veel potentie in Solana memecoins, dus dit project kan nog wel eens goed scoren

Hoe presteert Book of Meme?

Als we kijken naar de koers geschiedenis van BOME, zien we dat er al grote winsten zijn geboekt. Dit is gebeurd in de eerste dagen nadat de coin gelanceerd werd. Op 16 maart 2024 is het all-time high bereikt rond de $0,025. Daarna is de koers van de memecoin snel weer gezakt naar ongeveer $0,015, waar het al een tijdje stabiel onder blijft zitten.

De marktkapitalisatie van Book of Meme staat op het moment van schrijven op $639 miljoen. Ondanks de dalingen in de afgelopen maanden is de koers wel weer met 25% gegroeid in de afgelopen 7 dagen. 

Bron: TradingView

Het lijkt er dus op dat BOME weer wat momentum aan het verzamelen is. Een technische analyse laat zien dat de BOME koers een driehoekspatroon aan het ontsnappen is. Het handelsvolume groeit en de stijging tot boven $0,01 staat voor het behalen van een psychologische drempel.

Om het patroon echt te doorbreken zou de koers van Book of Meme boven $0,012 uit moeten komen. Als dit lukt, kan er een bullish rally uitbreken. Op het moment van schrijven wordt BOME verhandeld voor $0,01144. Het heeft moeite om uit het 50% Fibonacci niveau te breken. 

De technische indicatoren geven gemengde signalen. De RSI geeft aan dat Book of Meme naar een overbought zone aan het stijgen is. Maar de MACD geeft signalen dat BOME naar bullish candles aan het stijgen is. 

Andere memecoins met veel potentie

Het is dus erg lastig om te zeggen of Book Of Meme weer een grote rally mee gaat maken. Daarom kijken investeerders ook naar andere opties. Dit zijn voornamelijk memecoins met een lage marktkapitalisatie die hun eerste rally’s nog mee moeten maken. Presale crypto zijn hier een goed voorbeeld voor. Wij hebben hier een top 5 low-cap memecoins samengesteld. 

Dogeverse ($DOGEVERSE) – De multi-chain memecoin die de crypto space gaat innoveren

In de serie memecoins met hondenthema is er een nieuwe versie die de crypto space wil gaan innoveren. We hebben het natuurlijk over Dogeverse ($DOGEVERSE). Je vraagt je natuurlijk af hoe deze ruimtehond de complete wereld van crypto gaat innoveren. Wij leggen het uit!

Dogeverse is namelijk een multi-chain crypto. Dit betekent dat de token op zes verschillende blockchains verkrijgbaar is in een presale. Om dit te realiseren maakt Dogeverse gebruik van Wormhole- en Bridge-technologie. Je kan dus als bezitter van de token gemakkelijk tussen verschillende blockchains navigeren. 

De token heeft Ethereum als basis, maar kort daarna is hij beschikbaar gemaakt op de BNB Chain, Avalanche en Polygon. 

Momenteel zit de token nog in een presale. Dit betekent dat $DOGEVERSE momenteel voor de laagst mogelijke koers beschikbaar is. 1 $DOGEVERSE kost op het moment van schrijven maar $0,00031. Je kan de token aanschaffen met ETH, USDT of fiat valuta. Maar de presale loopt snel af, want er is al meer dan $13 miljoen opgehaald. Dit was het doel van de presale, wees er dus snel bij!

Koop Hier $DOGEVERSE

Sealena ($SEAL) – De nieuwste memecoin met ontzettend veel potentie

Ontmoet Sealena ($SEAL), een gezette zeehond die een diep geworteld is in de zee van Solana. Deze nieuwe Solana memecoin maakt grote winsten door de hele dag aan zijn computer gekluisterd te zetten en de crypto markt de hele dag in de gaten te houden. Hij heeft een echte obsessie met het vinden van de volgende grote memecoin op Solana.

Omdat Sealena bezig is met het vinden van de grootste memecoins, hoeft jij dit niet meer te doen. Door te investeren in deze nieuwe memecoin worden de winsten van Sealena dus naar jou verplaatst. Je kan $SEAL simpel aanschaffen door het verbinden van je crypto wallet zodat je kan wisselen met SOL.

De memecoin zit nog maar net in zijn presale fase, je krijgt welgeteld 6900 $SEAL voor 1 SOL. Deze deal zal je nooit meer zo goed kunnen krijgen. De geschiedenis leert ons dat Solana memecoins na hun eerste noteringen veel winst kunnen boeken. Sealena zou dus misschien de volgende parabolische stijgingen kunnen meemaken.

Koop Hier $SEAL

WienerAI ($WAI) – Memecoins combineren met AI – Het is mogelijk!

In onze huidige maatschappij ligt alle aandacht op twee technologieën. Dit zijn blockchain technologie en kunstmatige intelligentie. Een combinatie van beide zou dan ook wonderbaarlijk zijn. WienerAi ($WAI) is precies een project dat dit wil gaan doen. Maar wat doet Wiener AI om op te vallen tussen alle andere AI tokens?

Het verhaal van WienerAI is bijzonder. Een wetenschapper genaamd The Architect, die bekendstaat om het maken van cyberhonden, wil graag de meest krachtige AI-compagnon ooit worden. Tijdens een ongelukje in het lab heeft de wetenschapper per ongeluk hotdog DNA in de mix van zijn nieuwste project gedaan. En zo is WienerAI geboren.

Het blijkt al dat investeerders groot fan zijn van dit project. Het doel is om een community op te stellen waar het enthousiasme voor AI gedeeld kan worden. Op deze manier kan AI voor zo veel mogelijk goede doeleinden gebruikt worden. Het gaat dus niet alleen om het verkopen van tokens, maar ook om het deel uitmaken van een beweging die creativiteit, innovatie en technologie voortbrengt.

$WAI is een ERC-20 token op de blockchain van Ethereum. De presale gaat razendsnel, er is al meer dan $1 miljoen aan fondsen opgehaald. Momenteel is het mogelijk om een $WAI aan te schaffen voor $0,000704, dit wordt meer als het doel van $1,4 miljoen behaald wordt. 

De combinatie van community, AI en blockchain technologie zou ervoor kunnen zorgen dat WienerAI erg groot kan worden in de toekomst. 

Koop Hier $WAI

Sponge V2 ($SPONGEV2) – Sponge pump in 2023 gemist? Pak hem dit jaar wel mee!

Iedereen kent het succes van de Sponge V1 token wel. In 2023 wist deze memecoin winsten van wel 100x op te leveren voor zijn vroege investeerders. Helaas hebben ook veel mensen deze boot gemist. Maar de ontwikkelaars hebben al een tijdje de oplossing hiervoor, de Sponge V2 token ($SPONGEV2).

De token kwam origineel online in een presale waar de V1 tokens gekocht en gestaked konden worden. Nu worden de V1 tokens gebridged naar V2 tokens. Vroege stakers maken hier de meeste winst op, maar het is nog mogelijk om een graantje mee te pikken!

De nieuwe versie van de token zal ook verbeterd zijn. Het staking model heeft namelijk een update gehad. Momenteel wordt de APY dynamisch bepaald aan de hand van de gestakede tokens en de periode van staken. Dit kan tot wel drie cijferige APY’s opleveren.

Er zal ook een P2E game online komen. Spelers strijden hier voor een plek op de wereldranglijst. De leiders van de ranglijst krijgen beloningen in de vorm van $SPONGEV2 tokens. Kortom, Sponge V2 heeft alle potentie om de winsten van de V1 versie te overtreffen!

Koop Hier Sponge V2

Smog ($SMOG) – Innovatieve airdrop token voor grote winsten

In de wereld van memecoins zijn we gewend aan een constante stroom tokens zonder grootse plannen. Deze coins zijn vaak ontworpen voor korte winsten en leggen totaal geen focus op de community. De ontwikkelaars van Smog ($SMOG) pakken dit compleet anders aan. 

De Smog token is een airdrop crypto die ontworpen is met een focus op community. Door het aanschaffen en staken van $SMOG krijg je toegang tot een exclusieve groep, ‘the Dragon’s Lair’. Je krijgt hier punten voor airdrop campagnes. Tijdens deze airdrop campagnes worden er extra smog tokens verdeeld onder deelnemers, extra winst dus!

De token is een tijdje geleden online gekomen met een ‘’fair launch’’. Dat betekent dat alle tokens tegelijkertijd online zijn gekomen op de blockchain van Solana. Zo zijn de kansen eerlijk voor alle investeerders.

De eerste fase van het project is al voorbij en de eerste airdrop heeft al plaatsgevonden. Aarzel niet en neem een plekje in voor de volgende variant. Je kan dit doen door naar de website van Smog te navigeren, tokens aan te schaffen en ze vervolgens te staken. 

Koop Hier $SMOG

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!