Japanse yen daalt naar nieuw dieptepunt vergeleken met de Amerikaanse dollar. Welk effect zal dit hebben op crypto’s Raboo, Solana en Avalanche?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Terwijl de Japanse yen een nieuw dieptepunt bereikt ten opzichte van de Amerikaanse dollar, bereidt de cryptomarkt zich voor op impact. Dit zou de prijzen van Solana en Avalanche kunnen beïnvloeden. Ondertussen heeft de opkomende Raboo, die zich nu in de derde voorverkoopfase bevindt, al een aanzienlijke impuls gekregen.

Met meer dan $1,2 miljoen ingezameld, 5.200 leden toegetreden en 1.800 tokenhouders, belooft Raboo’s RABT-token – geprijsd op slechts $0,0042 – een explosieve groei, waarbij analisten een stijging van 100x voorspellen op de lanceringsdag en een stijging van 233% tijdens de voorverkoop.

Yen verzwakt: Hoe de prijs van Solana de financiële tsunami zou kunnen beïnvloeden

Terwijl de Japanse yen ten opzichte van de Amerikaanse dollar daalt, rimpelen de effecten door de markten, en Solana voelt de impact ook. De verzwakkende yen drijft de kosten van op dollars gebaseerde investeringen voor Japanse kopers op, waardoor hun interesse in buitenlandse investeringen zoals Solana (SOL) mogelijk wordt afgeschrikt.

Als Japanse investeerders een stap terug doen vanwege deze hogere kosten, zou Solana een daling van de investeringen kunnen zien. Aan de andere kant kunnen de economische zorgen in Japan, die worden gesuggereerd door de dalende yen, beleggers ertoe aanzetten op zoek te gaan naar beleggingen die zij als veiliger of stabieler beschouwen, wat mogelijk de belangstelling voor Solana als alternatieve activa kan vergroten.

Terwijl de opwinding en onzekerheid toenemen, blijft de prijs van Solana klaar om op deze economische verschuivingen te reageren, waardoor marktwaarnemers alert blijven.

Avalanche stijgt: Gedurfde bewegingen tijdens marktturbulentie

Avalanche bruist van de nieuwe ontwikkelingen, waardoor de markt bruist. De Avalanche Foundation haalde nieuws met de Durango-upgrade, gelanceerd in februari 2024, waarmee nieuwe tools zoals Avalanche’s Teleporter werden geïntroduceerd, waardoor de algehele prestaties van Avalanche werden verbeterd.

Desondanks kende Avalanche in 2024 niet alles van een leien dakje. In het begin kelderde de AVAX-prijs, wat enige wenkbrauwen deed fronsen. Maar Avalanche heeft bewezen dat het geen flauwekul is. Het veerde terug met sterke resultaten in het laatste kwartaal, met indrukwekkende handelsvolumes en zelfs een prijsstijging van 12% de afgelopen week.

Voor Avalanche, dat zich agressief uitbreidt via grote investeringen en initiatieven, zouden de verschuivingen van de yen een tweesnijdend zwaard kunnen zijn. Ze kunnen de adoptie versnellen of de waardering ervan in de war sturen.

Yen tuimelt, Raboo rommelt

Raboo is een revolutionair project dat de memecultuur op de blockchain gamet. Het is een verbluffende mix van AI en SocialFi, ontworpen om de cryptogemeenschap in vuur en vlam te zetten. Bovendien draait Raboo, met exclusieve NFT-drops en epische prijstrekkingen, helemaal om het creëren van een levendig ecosysteem waar betrokkenheid centraal staat.

De recente inzinking van de Japanse yen zou een verrassend voordeel kunnen zijn voor Raboo’s toekomst op de cryptomarkt en zou huidige investeerders kunnen opwinden. Wanneer een valuta verzwakt, zoals de yen, zoeken beleggers vaak naar andere opties om hun geld te beschermen. Cryptocurrencies, zoals Raboo’s RABT-token, zouden aantrekkelijker kunnen worden naarmate beleggers hun activa tegen waardevermindering proberen te beschermen.

Het gunstig geprijsde RABT-token biedt, samen met de daling van de yen, een gouden kans voor beleggers om meer tokens voor minder geld te krijgen.

Conclusie

Terwijl de Japanse yen keldert, kunnen cryptocurrencies als Raboo, Solana en Avalanche misschien wel een positief randje vinden. Nu Japanse investeerders zich mogelijk tot crypto zullen wenden als bescherming tegen valutadevaluatie, wordt voorspeld dat Raboo de komende weken 50x-100x zal stijgen.

Deelnemen aan de Raboo voorverkoop doe je hier.

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!