Binance lanceert nieuwe producten voor XRP, ADA en meer

Binance, ’s werelds grootste cryptocurrency-beurs, blijft zijn aanbod van investeringsproducten uitbreiden. Het heeft namelijk een innovatieve aanpak onthuld om te investeren in onder andere XRP en ADA.

Vandaag biedt Binance’s Dual Investments-tak nieuwe cryptoproducten die zijn toegesneden op lange termijn houders van munten. Deze gebruikers worden uitgenodigd om hun tokens te storten om te profiteren van een winstgevende strategie – ofwel ze verkopen tegen een verhoogde prijs of ze kopen wanneer ze ondergewaardeerd zijn.

Door te kiezen voor een strategie en uw gewenste prijs te kiezen, evenals de datum waarop diezelfde prijs juist moet zijn, kun je tokens tot die datum in het product vastzetten. Als extra bonus krijg je er ook een jaarlijks percentage op toegepast – het is vergelijkbaar met de handel in opties, maar dan met een extra verdienmodel.

Bovenop de XRP en ADA bevat deze nieuwe productlijn ook alle andere belangrijke cryptocurrencies zoals Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Solana (SOL) en Polygon (MATIC).

Wanneer je de nieuwe producten op Binance overweegt, is het echter essentieel om te onthouden dat deze met verhoogde risico’s komen. Je ervaart dezelfde gevaren als bij het vastzetten van geld en tokens in een ander willekeurig product, maar dan zonder de mogelijkheid tot vervroegde opname.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!