Cross Staking protocol

Cross Staking beschermt crypto-investeerders tegen de bearmarkt

Cross Staking, een nieuwe generatie passieve inkomensoplossing, helpt particuliere beleggers om de kansen te combineren die worden geïntroduceerd door de Proof-of-Stake (PoS) en Proof-of-Work (PoW) blockchains. Het Cross Staking-protocol stelt crypto-houders met verschillende niveaus van blockchain-expertise in staat om passief inkomen te genereren met hun fondsen.

Introductie van het staken van PoW-munten: wat is er nieuw in Cross Staking?

Proof-of-Work en Proof-of-Stake zijn de twee meest voorkomende soorten consensus in het Web3-segment. In Proof-of-Work garanderen netwerkdeelnemers (miners) de integriteit ervan door hun rekenkracht. Hun computers genereren hashes; het algoritme beloont hen met PoW-munten voor hun inspanningen.

In plaats daarvan zetten netwerkbijdragers in Proof-of-Stake-systemen hun activa in om deze of een netwerkvalidator te ondersteunen. Hiervoor ontvangen ze periodieke bonussen, zogenaamde ‘staking-beloningen’. Staking in dergelijke systemen kan rechtstreeks of via stakingaanbieders worden gerealiseerd.

Hoewel staking vanuit het oogpunt van de detailhandel een aantal voordelen heeft ten opzichte van mining (lage toetredingsdrempel, geen behoefte aan geavanceerde apparatuur en unieke expertise, enzovoort), kunnen de grootste cryptocurrencies, Bitcoin en Ethereum, niet worden gestaket omdat ze Proof-of-Work-blockchains zijn. Zo is het concept Cross Staking ontstaan.

Door zijn excentrieke eigen zijketeninfrastructuur, stelt het Cross Staking-platform retailgebruikers in staat PoW-munten in te zetten om periodieke uitbetalingen te verkrijgen. Technisch gezien werkt de oplossing als een tweedelaags protocol.

De gekozen staking provider lanceert een speciaal gemaakte sidechain op basis van een verbeterde Proof-of-Stake (PoS) consensus en verbindt deze via een tweerichtingslink met een onderliggende Proof-of-Work (PoW) consensus blockchain. Als gevolg hiervan kan deze tweedelige oplossing worden gebruikt voor het uitzetten van reguliere Proof-of-Work-munten.

Volgens de schattingen van Cross Staking-uitvinders van het cryptografisch laboratorium Matrix Network, werkt deze oplossing met uitbetalingen van 0,5% tot 1,5% per dag. In tegenstelling tot bankdeposito’s voor fiat, werkt het met stabiele APY, maar deze statistiek kan oplopen tot 200% tot 540% op jaarbasis.

Kies de meest geavanceerde crypto-stakingsprovider voor betere beloningen

Naast het uitzetten van PoW-assets, kan deze infrastructuur worden gebruikt voor het schalen van Proof-of-Work-blockchains, bekend om hun lage transactiebandbreedte. Bitcoin verwerkt bijvoorbeeld 3 transacties per seconde, terwijl de TPS van Ethereum 15 is en moderne Proof-of-Stake-blockchains duizenden transacties per seconde kunnen verwerken.

Technisch gezien wordt het uitzetten van PoW-munten gerealiseerd via een infrastructuur van derden door aanbieders uit te zetten. Momenteel werkt Cross Staking samen met twee van hen, Prime Stake en Oreol Staking.

Oreol Staking is de grootste: het overtrof $116 miljoen aan nettovolume van vergrendelde activa, terwijl het totale bedrag aan beloningen dat aan klanten werd betaald meer dan $50 miljoen bedroeg. Haar diensten worden gebruikt door meer dan 14.000 klanten wereldwijd. Oreol Staking werkt met Bitcoin (BTC), Binance Coin (BNB), Litecoin (LTC), XRP, Dash, Ethereum (ETH) en ERC-20 versies van U.S. Dollar Tether (USDT) stablecoin.

Prime Stake vergaarde meer dan $72 miljoen aan activa van stakers in verschillende landen. Het betaalde meer dan $29 miljoen aan zijn klanten. De gemiddelde storting is meer dan $8.600 equivalent. Het ondersteunt de volledige stapel munten die door Oreol Staking zijn toegevoegd, maar accepteert ook de TRC-20 (Tron-gebaseerde) versie van USDT. Het platform heeft een score van 4,9/5 op TrustPilot en biedt een speciale module voor premium stakers met stortingen van meer dan $200.000.

Als flexibele en intuïtieve oplossing kan Cross Staking een slimme gok zijn voor een bearish markt. De beloningen kunnen de verliezen verminderen die worden veroorzaakt door prijsschommelingen tijdens perioden van verhoogde volatiliteit.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN