Ethereum-mining

Venus Protocol lanceert liquidity mining voor Cardano (ADA)

Houders van Cardano’s eigen cryptocurrency ADA hebben nu toegang tot liquidity mining op Venus Protocol, dat op zijn beurt weer draait op Binance Smart Chain.

In zijn roadmap voor 2021 kondigde Venus al aan dat het ADA aan zijn platform zou toevoegen en dat het gebruikt zou kunnen worden als onderpand voor het lenen en uitlenen.

ADA voegt zich hierdoor aan bij andere toonaangevende crypto-activa die op het Venus-platform worden vermeld, zoals ETH, BTC, BCH, BNB, XRP, LINK, DOT, FIL en verschillende stablecoins.

Venus wint aan populariteit

Het team beweert dat het in de afgelopen vier maanden 18.000 gebruikers en ongeveer $2 miljard aan totale waarde vergrendeld (TVL) heeft verworven, één van de hoogste in het BSC-ecosysteem. Het heeft daarnaast het hoogste dagvolume van alle gedecentraliseerde beurzen, volgens CoinMarketCap, een site voor gegevensanalyse die Binance in 2020 heeft verworven.

Venus is gebouwd op de Binance Smart Chain (BSC). Activiteiten zoals token swaps zijn vaak aanzienlijk goedkoper dan op Ethereum, dat bekend staat om zijn onbetaalbare gaskosten. De hoge prijzen hebben het voor handelaren met minder kapitaal moeilijk gemaakt om toegang te krijgen tot DeFi-apps.

Cardano is bezig met Liqwid Finance

Ondertussen heeft het Cardano-team ook plannen voor een eigen protocol voor kredietverlening en liquiditeitsverstrekking, genaamd Liqwid Finance.

Om dit te realiseren voltooide Cardano op 3 februari zijn Mary-hard fork, dat deel uitmaakt van een update die de netwerkovergang zal zien van Shelley naar het Goguen-tijdperk. Zodra Goguen is uitgerold, kan het eerste werk aan Liqwid.Finance beginnen. Op dit moment is Venus Protocol echter nog steeds de meest haalbare optie voor ADA-houders die willen deelnemen aan de snelgroeiende DeFi-ruimte.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN