Smart contract

Wat is een smart contract?

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Stel dat een online shopper bijvoorbeeld iets wilt kopen, dan wil de online retailer ervoor zorgen dat het product is betaald voordat het wordt verstuurd. Met een smart contract kan het product automatisch worden verstuurd, nadat het vastgestelde bedrag is voldaan. Dit betekent dat een derde partij (zoals Paypal) als tussenpersoon kan worden weggelaten en dat betekent weer dat het tarief van 2,6% per transactie kan worden weggelaten.

Ben je benieuwd naar andere cryptocurrency begrippen? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN