blogs ethereum afbeelding-10

Wat is gas op het Ethereum-netwerk en wat is gaslimiet?

Gas is een eenheid die de hoeveelheid rekenkracht meet die nodig is om een ​​transactie te verzenden of andere acties uit te voeren op de Ethereum-blockchain. Het wordt uitgedrukt in Gwei, of extreem kleine fracties van ETH.

Het gaslimiet per blok is op zijn beurt de gasdrempel die kan worden besteed aan de transacties binnen één blok.

Ben je benieuwd naar andere cryptocurrency begrippen? Klik dan hierJe kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN