Deze 6 altcoins hebben veel potentie, aldus cryptoanalist Rekt Capital

Cryptanalist Rekt Capital heeft aangegeven is zijn meest recent update, dat deze zes altcoins zijn aandacht hebben getrokken en potentieel vertonen voor de rest van 2023. Deze altcoins zijn Ocean Protocol (OCEAN), Dogecoin (DOGE), Woo Network (WOO), Verasity (VRA), Stellar (XLM) en Injective (INJ).

Dogecoin geeft gemengde signalen

Rekt Capital’s analyse wijst op een cruciaal moment voor het Ocean Protocol. De vraag is of de huidige prijsafwijking zal resulteren in een neerwaartse lont onder het rode kanaal, dat is ingesteld op $0,2763, of dat de prijs wekelijks onder dit niveau zal sluiten.

Indien een neerwaartse lont gevolgd wordt door herstel, zou dit kunnen leiden tot een beweging richting de bovenkant van het kanaal, dat zich bevindt op $0,3247. Echter, als de prijs wekelijks onder de onderkant van het kanaal sluit, is het belangrijk om scherp in de gaten te houden of dit als nieuwe weerstand zal fungeren.

Altcoins

Aan de andere kant merkt Rekt Capital op dat Dogecoin zich heeft voortbewogen aan de onderkant van zijn kanaal op $0,058890. Recente prijsontwikkelingen geven echter aan dat de potentiële bullish divergentie in zijn 1-week grafiek waarschijnlijk niet langer geldig is. Het lagere dieptepunt is verschoven van ondersteuning naar weerstand, bevestigd door prijsactie en een doorbraak in de trendlijn van de RSI. Hoewel een scenario waarin DOGE zijn lagere dieptepunt herstelt mogelijk blijft, gelooft Rekt dat een meer definitieve reactie nodig is om een mogelijke valse doorbraak te bevestigen.

Deze drie altcoins zijn klaar voor een sterk einde van 2023

Het afgelopen kwartaal was niet zo opwindend voor Woo Network in vergelijking met zijn indrukwekkende prestaties in de eerste helft van 2023. Ondanks enkele onzekere macro-economische vooruitzichten, blijft Woo Network echter vastberaden en gefocust op het bereiken van zijn langetermijnvisie en missie. Een positief signaal dat deze vastberadenheid onderstreept, is het succesvolle terugkopen van aandelen en tokens van het landgoed van Three Arrows Capital. Dit heeft onzekerheid weggenomen en het vertrouwen van de gemeenschap en investeerders in Woo Network versterkt.

Verasity, een protocol- en productlaagplatform voor esports, videopresentaties en digitaal contentbeheer, heeft recentelijk de aandacht getrokken. Rekt Capital heeft gewezen op de uitbraak van Verasity’s native token uit de middellangetermijndowntrendstructuur. Interessant is dat het token hogere dieptepunten heeft vastgesteld na het bereiken van een dieptepunt op 4 oktober, wat wijst op een potentiële verschuiving in momentum. Dit zou kunnen duiden op een sterker einde van 2023 voor Verasity.

Stellar, het blockchain-gebaseerde betalingsnetwerk dat wereldwijd efficiënte uitgifte en uitwisseling van digitale activa mogelijk maakt, blijft ook een project om in de gaten te houden. Ondanks recente zijwaartse prijsactie en het feit dat Stellar momenteel handelt onder zijn 50-daagse en 200-daagse voortschrijdende gemiddelden, heeft Rekt Capital Stellar opgenomen in zijn watchlist. Dit suggereert dat Stellar nog steeds potentieel heeft voor een sterke prestatie in de rest van 2023.

Tot slot, Injective, een open en interoperabele blockchain geoptimaliseerd voor DeFi-toepassingen en gebruikmakend van het Tendermint PoS-consensusmechanisme, heeft indruk gemaakt met een opvallende opwaartse trend. In de afgelopen 24 uur en het afgelopen jaar heeft het native token van Injective een stijging van 290% doorgemaakt, wat de aandacht heeft getrokken.

Rekt Capital’s analyse werpt licht op deze vier projecten – Woo Network, Verasity, Stellar en Injective – die klaar lijken te zijn voor een sterk einde van 2023. Hoewel elke cryptocurrency zijn unieke kansen en uitdagingen met zich meebrengt, is het zeker de moeite waard om de prestaties van deze projecten te volgen en hun potentieel te beoordelen voor de rest van het jaar.

Altcoins

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!