Analist verwacht 60% stijging voor deze altcoin

Een veel gevolgde cryptocurrency-handelaar heeft onlangs op X aangegeven dat een bepaalde low-cap altcoin, die de afgelopen maanden veel in populariteit gestegen is, waarschijnlijk een nieuwe stijging tegemoet gaat.

De pseudonieme analist The Flow Horse, voorheen bekend als Cantering Clark, vertelde zijn ruim 180k volgers dat de prijs van Yield Guild Games (YGG) zich opmaakt voor een grote sprong.

YGG, de native asset van de play-to-earn gaming gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO), steeg van ongeveer $0,18 aan het begin van de maand tot een hoogtepunt van $0,75 op 7 augustus, een stijging van ongeveer 316%. De altcoin heeft sindsdien echter het grootste deel van zijn winst weer ingeleverd en handelt op het moment van schrijven op $0,33.

The Flow Horse gaf echter aan dat hij optimistisch is over YGG na de correctie, omdat hij gelooft dat de altcoin mogelijk op weg is naar een bounce in een poging om zijn eerdere steun als weerstand te testen. Hij zei het volgende:

“Goedemorgen.

Begin de dag met verlangen naar wat YGG. Als je naar de andere munten kijkt die DWF Labs op de markt brengt, hebben ze allemaal hetzelfde patroon en beginnen ze weer te pompen.

Noem het manipulatie, maar het lijkt half voorspelbaar dat ze tegen betere prijzen willen blijven lossen.”

Kijkend naar de grafiek van de handelaar, lijkt hij een rally voor YGG naar het niveau van $0,532 te voorspellen, wat een stijging van meer dan 61% suggereert voor de altcoin. De bounce zal echter waarschijnlijk van korte duur zijn, aangezien het doel van The Flow Horse een bearish lower high opstelling vertegenwoordigt.

Wat de hele activaklasse betreft, gelooft The Flow Horse dat er nog geen bullmarkt in zicht is. Hij is het eens met het idee dat crypto waarschijnlijk geen significante opwaartse bewegingen zal maken, tenzij de Federal Reserve de tarieven verlaagt en toezichthouders een Bitcoin (BTC) exchange-traded fund goedkeuren.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!