Analist voorspelt stijgingen voor deze drie altcoins

Een pseudonieme crypto-handelaar stelt dat een op Ethereum (ETH) gebaseerde altcoin klaar is voor een explosieve stijging, terwijl hij tevens zijn standpunt over Dogecoin (DOGE) en Solana (SOL) deelt.

In een nieuwe video vertelt Altcoin Sherpa zijn 10.900 YouTube-abonnees dat het gedecentraliseerde orakelnetwerk Chainlink (LINK) tot wel 300% kan stijgen vanuit zijn huidige prijsbereik van $7,61.

Volgens de analist bevindt LINK zich al bijna een jaar in een accumulatiefase en op een gegeven moment zal de opwaartse trend doorbreken. Dit kan echter, volgens de analist, nog wel maanden kan duren. Hij zegt het volgende:

“Ik geloof sterk dat LINK eigenlijk in accumulatiemodus is. Ik denk dat dit nog wel even zo doorgaat. En het ziet er echt goed uit, maar er zal een grote opportuniteitskost zijn voor je geld als je LINK vasthoudt. En daar is niets mis mee. Dit is bijna gegarandeerd om 2-3x te doen wanneer het begint te bewegen…

Alle EMAs (Exponential Moving Averages) zijn strakgetrokken. De 200-daagse EMA is gelijk met alle andere. Veel compressie, veel consolidatie, bijna een jaar aan accumulatie…

Het kan nog steeds een aantal maanden duren, wie weet, het kan gewoon meer chop zijn, kan meer consolidatie zijn. En dan bewegen we sterk omhoog.”

Investeer nu €5000 gratis via Finst! Start vandaag nog >

De volgende op de radar van de handelaar is DOGE. Hij zegt dat de munt voortdurende pieken en dalen zal zien, zoals eerder deze maand toen tech-miljardair Elon Musk het Twitter-logo verving door het DOGE-logo. Hij beschrijft het als volgt:

“[DOGE is] echt een munt die zal bewegen op basis van alle Elon-bewegingen of tweets of nieuws in dat opzicht. Ik denk dat dat is wat er gaat gebeuren met betrekking tot veel van de DOGE-activiteit…

Als je terugkijkt naar de oude prijsgeschiedenis, is het gewoon absoluut gek waar je deze lange wicks ziet, deze lange enorme bewegingen en de volledige retraces. Het is bijna onvermijdelijk dat dit gewoon naar 2-3x gaat.”

Op het moment van schrijven wordt DOGE verhandeld voor een prijs van $0,09 met een stijging van bijna 7% op de dag.

Ten slotte zegt de crypto-handelaar dat de fundamentals van Solana sterk lijken. Hij voorspelt een terugval naar de lage $20s vanuit de huidige prijs van $24,75, voordat het hoger uitbreekt naar ongeveer $32:

“Solana ziet er goed uit. Al deze EMAs zien er echt sterk uit. Ik geloof eigenlijk wel dat dit [$26 niveau] weerstand zal bieden. Het is logisch dat dit gebied weerstand biedt, omdat de prijs hier niet kon stijgen gedurende begin 2023. We hebben de prijs ook niet echt boven dit niveau gezien sinds de FTX-dump, waar de prijs een enorme daling had van $30 tot $10.

Ik denk dat we eigenlijk een terugtrekking zullen zien. Misschien dit jaar, misschien iets hoger, maar het zou me helemaal niet verbazen als we een lichte terugtrekking zien naar de lage $20’s. En dan breken we uiteindelijk hoger uit.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!