Dogecoin koers stijgt wederom door Elon Musk

De Dogecoin koers is de afgelopen 24 uur flink gestegen nadat zijn beroemdste supporter, tech-miljardair Elon Musk, het pictogram van Twitter veranderde in het logo van ’s werelds grootste meme-cryptocurrency.

Musk, die een geschiedenis heeft van het aanwakkeren van Dogecoin stijgingen, veranderde het logo voordat hij zijn eigen versie van een oude meme met het DOGE-logo plaatste.

De prijs van Dogecoin begon onmiddellijk te reageren en is momenteel met ruim 27% gestegen sinds de uitvoerende beslissing van de CEO van Twitter.

Investeer nu €5000 gratis via Finst! Start vandaag nog >

Musk verwees ook naar een oude tweet van vorig jaar voordat hij de social media-gigant kocht, waar hij grapjes maakte over het veranderen van het Twitter-logo in die van DOGE. Hij tweette dan ook het volgende:

“Zoals beloofd.”

Musk is momenteel echter het doelwit van een rechtszaak van $258 miljard die beweert dat hij illegaal en doelbewust de prijs van DOGE met meer dan 36.000% heeft opgedreven over een periode van twee jaar. De advocaten van de techmagnaat hebben de rechter gevraagd de rechtszaak te seponeren.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!