DonAlt noemt zijn top drie altcoins voor 2023

Een veel gevolgde crypto-strateeg heeft gezegd dat hij drie altcoins in de gaten houdt die knipperende tekenen van kracht zijn om het jaar te beginnen. De analist DonAlt vertelde aan zijn bijna 450.000 volgers op Twitter dat zijn favoriete altcoin op dit moment het peer-to-peer betalingsnetwerk Litecoin (LTC) is. LTC ziet er volgens de crypto-strateeg bullish uit ten opzichte van de Amerikaanse dollar en Bitcoin (BTC). DonAlt gaf het onderstaande aan:

“Het BTC-paar ging alleen kapot om het lage bereik met enthousiasme terug te winnen. Zolang 0,00319 BTC ($ 53,05) standhoudt, moet ik aannemen dat we 4x hoog zullen zijn. Het USD-paar brak ook uit, alleen niet zo sterk MAAR het zal het jaar sterk afsluiten. LTC halveert [dit] jaar ook. Goede munt.”

Litecoin wordt op het moment van schrijven verhandeld voor een prijs van $75,04 met een stijging van ruim 7% in de afgelopen dag.

Het op privacy gerichte protocol, Monero (XMR), is een andere altcoin die op de radar staat van de handelaar. Volgens DonAlt toont Monero relatieve kracht ten opzichte van Bitcoin. Het volgende werd aangegeven door de strateeg:

“Ziet er erg goed uit tegen BTC zolang het het breakout-niveau van 0,0073 BTC ($ 121,39) behoudt.

Het USD-paar is minder nuttig. Het zit in een enorm bereik tussen ~ $ 90 en ~ $ 230.

Opmerkelijke sterkte, vooral gezien de rest van de alt-sector in feite 90% lager is dan BTC.

Ik hou van dit voor 2023.”

Op het moment van schrijven wordt Monero verhandeld voor een prijs van $148,86 met een lichte stijging van anderhalf procent ten opzichte van 24 uur geleden.

Tot slot keek DonAlt naar het smart contract protocol Tron (TRX). Volgens DonAlt ziet TRX er geweldig uit op de Bitcoin-pairing. DonAlt zei:

“Zelden heb ik een beter uitziende BTC-grafiek met een hoog tijdsbestek gezien in combinatie met zo’n meh-ogende USD-grafiek. Ik haat het om het te zeggen, maar dit is waarschijnlijk een van de munten om naar te kijken in 2023. Begint er goed uit te zien tegen USD boven $ 0,063.

Op het moment van schrijven wisselt TRX van eigenaar voor $0,055 met een lichte stijging van 1,1% op de dag.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!