Dogecoin-miljonair wil zijn kapitaal verdubbelen en is nu extreem optimistisch over deze vier altcoins

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Een opmerkelijke Dogecoin-investeerder, die de status van miljonair heeft bereikt, wil zijn rijkdom nog verder laten groeien. Zijn strategie omvat nu vier alternatieve cryptocurrencies die volgens hem zullen stijgen. Nu de bull run van 2024 op de markt komt, zijn de keuzes van dit individu vooral relevant voor degenen die willen profiteren van de huidige opleving. Dit artikel gaat in op de geselecteerde munten die de aandacht hebben getrokken van een doorgewinterde speler die zijn investering wil verdubbelen.

CYBRO-voorverkoop: Maak kennis met de allereerste verdienmarktplaats op Blast

CYBRO introduceert een uniforme marktplaats voor consistente crypto-inkomsten, waarbij gebruik wordt gemaakt van de innovatie van de Blast blockchain. Het platform wordt gelanceerd in het tweede kwartaal van 2024 en nodigt vroege investeerders uit voor de voorverkoop tegen gunstige toegangsvoorwaarden.

Vanaf nu biedt CYBRO zijn eigen tokens aan tegen aantrekkelijke prijzen, slechts $0,02 per stuk, een verbazingwekkende korting van 66%. Tokenhouders krijgen preferentiële toegang tot marktplaatsdiensten en verschillende bonussen voor een verbeterde verdienervaring.

CYBRO zal de groei van cryptovaluta mogelijk maken door middel van diverse kluisinvesteringen binnen het Blast-ecosysteem en daarbuiten, waarbij strategieën worden aangeboden van conservatief tot hoogrentend. Het geeft prioriteit aan het maximaliseren van het rendement met een gebruiksvriendelijke interface en efficiënte crypto-transacties, met toekomstige verbeteringen, waaronder AIBroker voor door chatbots ondersteunde investeringen en One-Click Investment voor het optimaliseren van de opbrengsten via DeFi- en CeFi-integratie.

CYBRO-tokens maken stakingbeloningen, een exclusieve Airdrop, cashback op de markt, lagere handels- en leenkosten en het interne verzekeringsprogramma mogelijk.

Deze robuuste functionaliteit positioneert CYBRO voor potentiële waardegroei net na de TGE in het derde kwartaal van 2024, wat aanzienlijke voordelen oplevert voor voorverkoopinvesteerders.

>>> CYBRO-voorverkoop is NU live <<<

Arbitrum prijsbeweging en toekomstige voorspellingen

De prijs van ARB schommelt tussen $0,99 en $1,13. De afgelopen week daalde het met 3,28%. De afgelopen maand daalde het aanzienlijk, met een daling van 25,76%, en in zes maanden tijd daalde het lichtjes met 1,68%. De huidige trend van ARB lijkt neerwaarts te zijn. Het handelt onder het 10-daagse gemiddelde van $1,07 en net onder het 100-daagse gemiddelde van $1,06. Dit signaal, samen met een lagere RSI van 43,76 en een zeer lage stochastische indicator van 10,73, duidt op een corrigerende beweging op de korte termijn. De MACD is echter vrijwel gelijk, wat wijst op mogelijke stabiliteit of besluiteloosheid in de markttrend. Met een weerstand dichtbij $1,19 en ondersteuning op $0,91 zou ARB meer corrigerende bewegingen kunnen tegenkomen voordat er sprake is van een significante opwaartse trend.

Aptos handelt momenteel tussen $8,49 en $9,64. Onlangs kende het een kleine winst van 1,09% in één week, maar de afgelopen maand werd het geconfronteerd met een aanzienlijke daling van 31,09%. Over een periode van zes maanden laat Aptos een positieve verandering zien van 25,03%. De huidige trend lijkt corrigerend aangezien de prijs onder zowel de 10-daagse als de 100-daagse voortschrijdende gemiddelden ligt, ondanks dat de gemiddelden zeer dichtbij liggen rond de $9,10-$9,16. Met de RSI onder de 50 en een lage stochastische waarde zou dit kunnen wijzen op een bearish momentum. De volgende weerstand ligt op $10,05, terwijl er steun wordt gevonden op $7,74. Als de prijs niet stabiliseert of terugveert, kan het tweede ondersteuningsniveau op $6,58 worden getest.

Optimism (OP) Inzicht in prijsbewegingen

De Optimism (OP) wordt verhandeld tussen $2,44 en $3,20. Na vorige week met 6,07% te zijn gestegen, daalde de maandelijkse prestatie van de munt een beetje met een daling van 2,93%. Toch heeft OP de afgelopen zes maanden een sterke stijging van 84,64% gezien. Ondanks deze winsten wijst de RSI op enige aarzeling onder handelaren. De munt ligt onder het 10-daagse gemiddelde van $2,83 en in de buurt van het 100-daagse gemiddelde van $2,89, wat erop wijst dat de munt zich wellicht in een corrigerende fase bevindt in plaats van in een impulsieve fase. Met een weerstand van $3,50 en steun van $1,98 is de directe richting van OP nog steeds onduidelijk.

Celestia ziet aanzienlijke winsten over zes maanden te midden van schommelingen

De prijs van Celestia (TIA) is de afgelopen zes maanden met 338,89% dramatisch gestegen, wat wijst op een sterke interesse en groei in deze periode. De huidige prijs schommelt tussen $9,18 en $11,05. De afgelopen maand is de prijs van TIA echter met 13,09% gedaald, als gevolg van enige recente verkoopdruk. De afgelopen week is deze lichtjes hersteld, met 2,32%. De dichtstbijzijnde weerstands- en ondersteuningsniveaus liggen respectievelijk op $11,86 en $8,12. De prijsbewegingen duiden de laatste tijd op een meer corrigerend karakter, omdat de munt balanceert tussen winsten en terugtrekkingen.

Conclusie

Een crypto-enthousiasteling die zijn investering wil laten groeien, concentreert zich nu op vier specifieke altcoins: ARB, APT, OP en TIA. Deze altcoins stijgen misschien niet op zeer korte termijn, maar ze zijn wel veelbelovend. De aandacht gaat echter sterk uit naar CYBRO, een unieke marktplaats op de Blast blockchain. Terwijl de bull run 2024 zich ontvouwt, komt CYBRO naar voren als een solide kans, vooral met de aankomende release in het tweede kwartaal van 2024. De voorverkoop van het platform is bijzonder aantrekkelijk, waardoor vroege deelnemers de kans krijgen om tegen voordelige voorwaarden in te stappen. Dit zou CYBRO kunnen positioneren als een sterk investeringsperspectief te midden van het huidige marktenthousiasme.

Site: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!