Deze altcoins

Analist geeft zijn top altcoin picks voor 2022

In een nieuw interview met Altcoin Daily vertelt Into the Cryptoverse-oprichter Benjamin Cowen aan de 1,8 miljoen YouTube-abonnees van het kanaal dat layer-1 blockchain-projecten zijn primaire focus van belang zijn.

De eerste en belangrijkste blockchain is uiteraard het toonaangevende smart contract platform Ethereum (ETH). Cowen gaf het volgende aan:

“Uiteraard is er Ethereum, maar dat is een soort van de ‘altcoin index’.

Je wilt dat je altcoins beter presteren dan Ethereum of er op zijn minst tegen schommelen. Kijk naar hun ETH waarden over de macro-schaal.

MATIC vind ik een goed project, layer-2 scaling vind ik belangrijk.

Maar ook Cardano, Polkadot, Avalanche.”

De multi-chained schaaloplossing Polygon (MATIC) is op een epische run gegaan in 2021, stijgend van $0,03 naar een nieuwe all-time high van $2,88 afgelopen zaterdag. MATIC is sindsdien gecorrigeerd en wordt momenteel verhandeld voor $2,49.

Ook hoog op de lijst van Cowen staat het schaalbare gedecentraliseerde blockchain platform Cardano, waarvan het token ADA op de 6e plaats staat qua market cap. De altcoin heeft een achtbaan van prijsactie gekend, met een lancering van $0,18 tot een hoogtepunt in de zomer van $2,91. Momenteel wordt ADA gewaardeerd op $1,33.

Cross-chain interoperabiliteitsprotocol Polkadot (DOT) steeg van een dieptepunt in januari onder de $10 naar hoogtepunten boven de $47 in mei en $54 in november, maar heeft sindsdien een zware correctie ondergaan en DOT wordt nu verhandeld voor $26,56.

Laatste op Cowen’s lijst van favorieten is layer-1 smart contract platform Avalanche (AVAX). De AVAX-token begon in 2021 te verhandelen voor ongeveer $3,50, maar heeft een reeks epische rally’s doorgemaakt, uiteindelijk oplopend tot een all-time high van $144,96 eind november. De 11e gerangschikte crypto-activa wisselt momenteel van eigenaar voor $101,04.

Overgaand naar zijn eervolle vermeldingen, de populaire chart goeroe houdt van smart contract platform Solana (SOL), die het jaar begon onder de $2 en in november steeg tot bijna $260. De altcoin wordt op het moment van schrijven gewaardeerd op $170,84.

“Solana, ik denk dat het degelijk is, het is een beetje meer gecentraliseerd dan ik zou willen.

Maar dat betekent niet dat dat noodzakelijk een slechte zaak is voor sommige mensen, want sommige mensen geven daar gewoon de voorkeur aan.”

Cowen blijft geïnteresseerd in orakelnetwerk Chainlink (LINK), ondanks de tegenvallende cijfers van native token LINK ten opzichte van ETH.

“Chainlink is een interessante omdat het er een is die het echt goed deed in de bearmarkt.

Ik heb het in bezit en het heeft deze marktcyclus niet aan mijn verwachtingen voldaan.

Ik verwacht dat LINK het goed zal doen in 2022, want eerlijk gezegd, het is 90% gedaald ten opzichte van Ethereum in de afgelopen 18 maanden.”

Chainlink begon het jaar onder de $12 en bereikte een all-time high van $52,70 in mei, voordat het crashte naar $20,10 en uiteindelijk $13,88 in juli, voordat het de weg omhoog terug vond in de afgelopen maanden.

LINK heeft de afgelopen maand een moeilijke tijd achter de rug en bereikte een hoogste koers van $26,81 voordat het terugviel naar $17,61 om vervolgens weer kort boven de $24 te klimmen. Chainlink wordt verhandeld voor $19,62 op het moment van schrijven.

Ethereum daarentegen heeft een uitmuntend jaar achter de rug, met een stijging van meer dan 400% van $730 naar de huidige waardering van $3.647.

Laatste op de lijst van runner-ups is Ethereum concurrent Terra (LUNA) wiens native token LUNA een suite van gedecentraliseerde stablecoins ondersteunt. LUNA begon het jaar op $0,64 en is getuige geweest van grote winsten. Momenteel wordt het verhandeld voor $83,41.

Cowen sluit af door te zeggen:

“De belangrijkste projecten die ik volg zijn Cardano, Polkadot, Avalanche, MATIC, LUNA, Solana.

Het is echt moeilijk om verkeerd te gaan als je gewoon naar de top 10 of 20 kijkt. Neem layer-1s, een paar layer-2s, een oracle.

Ik denk dat dat een geweldige crypto portfolio is.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN