Reddit Ethereum

Reddit’s donut-tokens worden steeds populairder

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Ethereum-tokenized Reddit-punten hebben een aanzienlijke waarde gekregen en zijn in de afgelopen 24 uur met ongeveer 84% gestegen. Zo tonen gegevens aan dat een banner op r/ethtrader nu $320 aan donut-tokens kost.

Ethtrader geeft deze Donuts gratis weg, en je kan ze verdienen door een bijdrage te leveren aan de subreddit. Dit kan zijn door te reageren, stemmen, schrijven van interessante content, etc.

Door deze stijging is een Donut nu ongeveer $0,0035 waard, wat evenveel is als de huidige waarde van Dogecoin (DOGE). De gratis verdiende Donuts kunnen worden omgezet in andere cryptocurrencies via Uniswap.

Bron: CoinMarketCap

Je kan er echter ook voor kiezen om de Donuts gebruiken op Reddit. Zo kan iedereen die 100.000 in Donuts betaalt de banner op de subreddit veranderen. Tevens kan je ook de tokens inwisselen voor een speciaal Reddit-lidmaatschap in de sub, waardoor je gifs kunt plaatsen en een gekleurde nickname kunt krijgen, evenals andere kleine dingen.

Deze use-cases gaven het een marktkapitalisatie van $30.000 in december 2019, toen het voor het eerst werd gelanceerd op de blockchain van Ethereum. Nu is het in totaal ongeveer $300.000 waard.

Hieruit is dus wel te zien dat mensen het kopen, hetzij omdat ze geloven dat het meer waard wordt of omdat mensen de token daadwerkelijk willen gebruiken op de subreddit.

Reddit gaat “Community Points” lanceren

Eerder dit jaar werd ook al bekend dat Reddit nu ook zelf ook gestart is met beloningen uitdelen aan gebruikers, door middel van cryptocurrencies. Zo werd duidelijk dat Reddit een nieuw initiatief, dat bekend staat als “Community Points”, gelanceerd heeft. Het platform heeft twee cryptocurrencies geïmplementeerd, die gebaseerd zijn op het Ethereum-netwerk, genaamd $MOONS en $BRICKS.

De community points zijn momenteel alleen gelanceerd voor de gebruikers van twee subreddits, /r/FortniteBR en het cryptokanaal /r/Cryptocurrency. Een woordvoerder van het platform zei dat ze de nieuwe functie exclusief testen met de community’s om te verzamelen en te verbeteren op basis van feedback van gebruikers.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN