Analist voorspelt stijgingen voor Solana en drie memecoins

Een nauwlettende crypto-handelaar gelooft dat Solana (SOL) zojuist zijn laatste grote correctie heeft doorgemaakt voor deze marktcyclus. Pseudonieme analist Inmortal vertelde namelijk zijn 213.300 volgers op het sociale mediaplatform X dat SOL-bulls succesvol steun hebben verdedigd rond de $120. De handelaar deelde een grafiek waaruit blijkt dat de blue-chip altcoin nu klaar staat om te stijgen naar een nieuw hoogtepunt van 2024 op $320.

“Laatste dip ooit. SOL.”

Inmortal / X

Op het moment van schrijven is SOL $153,45 waard, wat wijst op een opwaarts potentieel van bijna 110% als de altcoin het doel van de analist bereikt. Inmortal voorspelde daarnaast dat een trio memecoins samen met Solana zullen stijgen. De handelaar houdt nauwlettend in de gaten op Floki (FLOKI), die er volgens hem bullish uitziet na het opnieuw testen van het 200-daags voortschrijdend gemiddelde (MA) op de grafiek van acht uur en het heroveren van steun op $0,00015.

Inmortal gelooft dat FLOKI zal dalen tot ongeveer $0,00017 voordat het later deze maand naar $0,00025 stijgt.

“ALS SOL stijgt, DAN stijgen FLOKI, DOGE, PEPE ook. Vooral geïnteresseerd in FLOKI. Afwijking + Retest + 200 MA Een beetje achterop.”

Inmortal / X

Op het moment van schrijven handelt FLOKI op $0,000179. Een andere munt op de radar van de handelaar is Seedify.Fund (SFUND), een incubator en lanceerplatform gespecialiseerd in blockchain gaming. Volgens de analist is SFUND momenteel bezig om het niveau van $2,60 als steun te bevestigen.

“Herziening van een accumulatie van 578 dagen, voor de tweede keer.

Zeker, dit zie je niet elke dag.

SFUND.”

Inmortal / X

Als we naar de grafiek van de handelaar kijken, lijkt hij te voorspellen dat SFUND zal stijgen naar $6 in de komende maanden. Op het moment van schrijven handelt SFUND op $2,65.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!