Top 20 altcoin geeft bullish signaal af, ondanks recente crash

Een bekende cryptocurrency-analist en -handelaar heeft onlangs aangegeven dat één bepaalde top 20 altcoin opwaarts potentieel laat zien op basis van de metingen van één indicator.

TD Sequential-indicator laat bullish signaal zien

De veel gevolgde analist Ali Martinez vertelde onlangs zijn ruim 60.000 volgers op X (voorheen Twitter) dat de Tom DeMark (TD) Sequential-indicator een bullish signaal voor Chainlink (LINK) op de 12-uursgrafiek laat zien.

De TD Sequential-indicator is een technisch analysehulpmiddel dat wordt gebruikt om potentiële prijsomkeerpunten te identificeren die doorgaans volgen op de uitputting van een trend.

Volgens Martinez zou LINK met ongeveer 12% kunnen stijgen ten opzichte van het huidige niveau als een belangrijk ondersteuningsgebied standhoudt. Hij beschreef het als volgt:

“De TD Sequential geeft een koopsignaal af op de 12-uurgrafiek van Chainlink! Als LINK boven de steun van $13,87 blijft, kunnen we een krachtig herstel zien naar $15,50.”

Collega-analist is minder positief

Terwijl Martinez op de korte termijn positief is over Chainlink, heeft collega-analist Altcoin Sherpa onlangs zijn zorgen geuit over het onvermogen van LINK om getuige te zijn van massale rally’s nadat hij meer dan een jaar lang een basis had opgebouwd. Hij beschreef het als volgt:

“Het enge is dat veel altcoins de afgelopen maanden niet eens zo hard hebben gedraaid. Kijk naar munten zoals LINK. Meer dan 500 dagen accumulatie en slechts een winst van 3x – 4x (afhankelijk van waar je bent ingestapt) en nu trekt de prijs zich weer sterk terug.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!