Experts noemen de beste altcoins om economische crisis te bestrijden: Welke cryptocurrencies kunnen je spaargeld veiligstellen?!

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

In tijden van economische onzekerheid richten slimme beleggers hun aandacht op alternatieve munten die meer betrouwbaarheid voor hun spaargeld beloven. Nu er een stijgende bullrun aan de gang is, kan het identificeren van de juiste cryptocurrency het verschil betekenen in het versterken van iemands financiële positie. Dit artikel onthult de deskundige inzichten waarop cryptocurrencies zouden kunnen dienen als een veilige haven in moeilijke economische tijden. Ontdek welke munten het potentieel hebben om de financiën veilig te stellen en waarom ze opvallen in het huidige marktklimaat.

CYBRO-voorverkoop loopt snel en er zijn al 25 miljoen tokens uitverkocht

CYBRO is een unieke marktplaats die gebruik maakt van het oorspronkelijke opbrengstpotentieel van de Blast-blockchain. CYBRO biedt vroege investeerders de mogelijkheid om tegen gunstige voorwaarden aan het project deel te nemen door deel te nemen aan de CYBRO-tokenvoorverkoop.

In dit stadium zijn CYBRO-tokens beschikbaar met kortingen van driemaal hun toekomstige marktprijs, wat een genereuze ROI van 200% genereert. Het aanbod van tokens is beperkt en er zijn al bijna 25 miljoen tokens uitverkocht. Hoe eerder u koopt, hoe groter de korting die u krijgt.

Koop NU $CYBRO tegen de beste prijs om 200% winst veilig te stellen

Het CYBRO-token ontgrendelt cashback in CYBRO, kortingen voor handels- en kredietactiviteiten, stakingsbeloningen, een exclusieve Airdrop en het verzekeringsprogramma. Dit solide nutsbedrijf zal een sterke basis leggen voor een waardestijging van CYBRO na TGE in het derde kwartaal van 2024.

Met CYBRO kunt u uw cryptovaluta laten groeien door te investeren in verschillende kluizen op Blast, de enige Layer 2-blockchain die een standaardrendement biedt voor het uitzetten van ETH en stablecoins. Het uiteindelijke doel van CYBRO is om gebruikers voor elke strategie het hoogst mogelijke rendement te bieden, terwijl een eenvoudige en transparante interface wordt gegarandeerd.

Verzeker uw plaats in CYBRO vandaag nog met 66% korting! Aanbieding is beperkt!

Toncoin-prijsschommelingen en toekomstige bewegingen

De waarde van Toncoin is de laatste tijd actief. Op dit moment kun je het kopen voor ongeveer $ 5,84 tot $7,07. Het is de afgelopen maand met 7,44% gestegen en in zes maanden met 181,37%. Vorige week daalde het echter met 6,27%. De prijs lijkt in golven te bewegen, op en neer. De niveaus waarop de koers snel kan stijgen of dalen zijn $7,88 en $5,42. Als de koers voorbij de $7,88 gaat, zou de volgende grote sprong richting $9,11 kunnen gaan. Maar als de koers onder de $5,42 daalt, kan deze dalen naar $4,18. Mensen zijn er op dit moment enigszins in geïnteresseerd, en de statistieken laten zien dat het misschien omhoog gaat, maar dat het normaal beweegt – niet te snel of te langzaam.

Blur (BLUR) richting een hardnekkige weerstand, kan het loskomen?

Blur (BLUR) wordt verhandeld tussen $0,33 en $0,38, terwijl het sterke weerstand ondervindt op $0,41. Als het daar doorheen kan komen, ligt de volgende hindernis op $0,46. De vloer om in de gaten te houden is $0,31 en als dat niet lukt, is $0,25 de volgende. De afgelopen week is BLUR met 1,55% gestegen, maar het is nog steeds 5,44% lager dan een maand geleden, en 8,85% over een half jaar. De bewegingen lijken gemengd, met groei op de korte termijn maar een daling op de middellange termijn. Met een RSI die duidt op meer actie, maar een hoge stochastische signaalvoorzichtigheid, zou BLUR zich binnenkort kunnen voorbereiden op een beslissende zet.

Polygon (MATIC) prijstrends: Gestage klim binnen handbereik

Polygon, ook bekend als MATIC, vertoont een gestage trend die schommelt tussen $0,64 en $0,72. De afgelopen week is er onlangs een stijging van 4,32% geboekt en in de afgelopen maand een vergelijkbare stijging van 4,01%, hoewel de koers de afgelopen zes maanden met 3,71% is gedaald. Nu de huidige indicatoren wijzen op een gematigde interesse van kopers, zoals een RSI van 59,24, zou de munt naar het dichtstbijzijnde weerstandsniveau van $0,76 kunnen gaan. Als het momentum aanhoudt, zouden we kunnen zien dat MATIC de volgende belangrijke hindernis op $0,84 nadert, tenzij het terugvalt naar de steun op $0,60 of verder naar $0,52. De bewegingen van de munt wijzen in de richting van een meer gestage, impulsieve opwaartse trend, waarbij technische signalen duiden op potentieel voor aanhoudende groei.

Hashflow (HFT) prijsbeweging en toekomstperspectieven

Hashflow, handelend tussen $0,27 en $0,31, toont veelbelovend met een stijging van 15,73% over zes maanden. Ondanks een recente dip van 3,92% de afgelopen maand lijkt de prijs van de munt klaar om het weerstandsniveau van $0,33 te testen. Met een gestage stijging van 1,83% in de afgelopen week, gekoppeld aan solide indicatoren zoals een RSI van 56,55, lijkt de munt zich in een algemene opwaartse trend te bevinden. De beweging weerspiegelt een mix van stabiel, opwaarts momentum en schommelingen op de kortere termijn, wat duidt op een evenwichtig marktsentiment dat Hashflow naar het tweede weerstandsniveau van $0,37 zou kunnen duwen als het tempo volhoudt.

Conclusie

In tijden van economische crisis zoeken individuen naar manieren om hun spaargeld veilig te stellen. Cryptocurrencies zoals TON, BLUR en MATIC bieden alternatieven, maar beloven mogelijk niet onmiddellijk hoge rendementen. Hetzelfde geldt voor HFT, dat ook minder potentieel voor snelle winsten laat zien. Terwijl we het begin van de bull run in 2024 benadrukken, richt de aandacht zich op CYBRO. Dit unieke platform is gebouwd op het vermogen van de Blast-blockchain om rendement te genereren. De aanstaande lancering van CYBRO in het tweede kwartaal van 2024 biedt de mogelijkheid om vroeg betrokken te raken door deel te nemen aan de voorverkoop van CYBRO-tokens. Deze stap zou van strategisch belang kunnen zijn voor diegenen die hun spaargeld veilig willen stellen en mogelijk willen laten groeien in het licht van de economische uitdagingen.

Site: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!